Kylo Ren Supreme Leader

17,50

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Speelgoed figuur van Kylo Ren Supreme Leader uit Star Wars.

The Rise of Skywalker gaat vooral over de band die Ben en Rey hebben. Deze hebben contact met elkaar waardoor ze elkaar kunnen zien en dingen van elkaar kunnen overnemen. Ze kunnen echter niet de ruimte rondom elkaar bekijken.

Rey is op zoek naar Exegol, waar Luke Skywalker al eerder naar op zoek was. Op een mes heeft ze een aanwijzing gevonden in het Sith. C3PO kent deze taal wel, maar door zijn besturingsprogramma mag hij dit niet vertalen. Als Babu Frik C3PO heeft geherprogrammeerd, met de gevolgen dat de robot zich niets meer herinnert, gaat Rey samen met Finn, Poe, Chewbacca, C3PO en R2D2 en hun nieuwe vriend naar een planeet vol met Stormtroopers waarop de aanwijzing wijst, gaat Rey er alleen op uit om een van de twee wegwijzers naar Exegol te vinden. Daar treft ze Kylo Ren aan die haar wil overtuigen om mee te gaan met hem.

Tijdens een gevecht stuurt Leia een signaal uit naar Kylo Ren, die afgeleid wordt waardoor Rey hem kan steken. Leia sterft. Rey, die door heeft dat Leia een signaal heeft gestuurd geneest Kylo Ren, of beter Ben, waarna ze hem vertelt dat ze met hem mee zou zijn gegaan, de vorige keer dat Kylo Ren vroeg om mee te gaan. “Mee met Ben”. Ben die in gedachten verzonken zijn lightsaber weggooit komt terug bij zijn positieven. Als de Rebellen aankomen op Exegol ontstaat er een gevecht waarbij Rey oog in oog komt te staan met haar grootvader, de uit de dood herrezen Keizer Palpatine/Darth Sidious, die vast zit aan een machine en samen met een goed geworden Ben Solo wil Rey haar opa verslaan, maar Palpatine is sterker dan ze dacht. Na stemmen te hebben gehoord van overleden Jedi kan Rey Palpatine verslaan en ze sterft daarna, maar Ben redt haar leven en na een kus sterft Ben. Uiteindelijk begraaft Rey de lightsabers van Luke en Leia, gebruikt ze zelf een gele lightsaber en noemt ze zichzelf Rey Skywalker na het zien van de geesten van Luke en Leia.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

308