Aanbieding!

Moff Gideon

22,50

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993789962 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Actiefiguur van Moff Gideon uit Star Wars: The Mandalorian.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Mandalorian

The Mandalorian volgt Din Djarin, een eenzame Mandalorian Bounty Hunter in de buitenste regionen van de Melkweg. Hij wordt ingehuurd door overgebleven Imperial troepen om de child Grogu terug te halen, maar in plaats daarvan gaat hij op de vlucht om hem te beschermen. Terwijl ze Grogu willen herenigen met zijn soortgenoten, worden ze achtervolgd door Moff Gideon, die Grogu’s connectie met de Force wil gebruiken. Het duo reist vervolgens naar Mandalore, zodat Din Djarin zichzelf kan verlossen voor de overtreding van het verwijderen van zijn helm.

Moff Gideon

Moff Gideon is de leider van een overblijfsel van het gevallen Galactic Empire en probeert de jonge buitenaardse Grogu te vangen, die wordt beschermd door de Mandalorian. Gideon is een gevaarlijke en felle man die alles over iedereen lijkt te weten. Hij aarzelt niet om iemand te vermoorden om te krijgen wat hij wil, inclusief zijn eigen mannen.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk