Rose Tico

9,95

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 8719817295425 Categorie: Tags: , , , , , ,

Actiefiguur van Rose Tico uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Last Jedi

The Last Jedi volgt Rey terwijl ze de hulp zoekt van Luke Skywalker, in de hoop het tij te keren voor de Resistance in de strijd tegen Kylo Ren en de First Order, terwijl generaal Leia Organa, Finn en Poe Dameron proberen te ontsnappen.

Rose Tico

Rose Tico is een monteur bij de Resistance. Ze raakt bevriend met Finn en werkt met hem samen om de Resistance te helpen ontsnappen aan de First Order. Rose is een uitstekende en zeer fantasierijke monteur, zoals blijkt uit haar ontwerp van het Baffler System. Met een methodische, technische geest had Rose geen formele opleiding in werktuigbouwkunde en haar kennis was grotendeels autodidact, wat haar vindingrijk en inventief maakt.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk