Aanbieding!

Rathtar en Bala-Tik

19,95

Personage en monster uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993370740 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Actiefiguren van Rathtar en Bala-Tik uit Star Wars: The Last Jedi.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Last Jedi

The Last Jedi volgt Rey terwijl ze de hulp zoekt van Luke Skywalker, in de hoop het tij te keren voor de Resistance in de strijd tegen Kylo Ren en de First Order, terwijl generaal Leia Organa, Finn en Poe Dameron proberen te ontsnappen.

Rathtar

Rathtars zijn grote vleesetende koppotigen die inheems waren op de planeet Twon Ketee. Beschouwd als een van de gevaarlijkste beesten in de Melkweg, stonden rattars bekend om het jagen in roedels. Hun ondersoort, de Dwarf Rathtar, was betrokken bij een incident dat bekend staat als de Trillia Massacre. Ze deelden een gemeenschappelijke voorouders met de Sarlacc, Blixus en Vixus.

Bala-Tik

Bala-Tik is onderhandelaar voor de Guavian Death Gang, die Han Solo confronteert met de oplichting van hen aan boord van zijn vrachtschip de Eravana. Bala-Tik informeert de First Order dat Solo in het bezit is van de ontbrekende BB-8 unit die ze zoeken.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

2 figuren

Merk