Poe Dameron en Ski Speeder

47,50

Personage en voertuig uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993364282 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Speelgoed figuur van Poe Dameron en Ski Speeder uit Star Wars.

In The Last Jedi heeft het Verzet heeft een belangrijke overwinning geboekt op de First Order met de vernietiging van de Starkiller-base. De First Order wist echter de Republiek te vernietigen met hun superwapen, waardoor de hoop in het heelal wegebt en de First Order overal oprukt. Het Verzet, onder leiding van Generaal Leia Organa zijn volop bezig aan de evacuatie van hun basis, wanneer ze worden aangevallen door de vloot van Generaal Hux en Kylo Ren. Het Verzet weet te ontsnappen, maar lijden zware verliezen.

Intussen heeft Rey op Ahch-To Luke Skywalker gevonden. Rey hoopt bij de grote Jedimeester in de leer te gaan, maar Luke heeft zich afgesloten van de Force, en weigert haar de gebruiken van de Jedi te leren.

De First Order heeft het Verzet terug opgespoord, die geen kant meer uit kunnen. Finn en Rose vertrekken op missie om een hacker te vinden die hun toegang kan geven tot het vlaggenschip van Opperste Leider Snoke, in de hoop dat ze het traceermechanisme kunnen ontmantelen, waardoor het verzet kan vluchten.

Rey zet door, en leert langzaamaan omgaan met haar krachten. De Force in haar is zo sterk dat ze meermaals contact weet te maken met Kylo Ren, die haar vertelt wat er echt gebeurde toen hij zich aansloot bij Snoke. Rey confronteert Luke hiermee, die het verhaal van Kylo bevestigt. Rey weet zeker dat ze Kylo kan terughalen en ze wil samen met Luke de confrontatie aangaan met Kylo en Snoke. Luke weigert zijn eiland te verlaten, waarop Rey alleen de confrontatie aangaat.

Het Verzet heeft toevlucht gezocht in een oude Rebellenbasis, maar de troepen van de First Order staan voor de deur. Ingesloten en zonder antwoord te krijgen op hun oproep voor versterking van gelijkgezinden, vrezen ze het ergste.

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk