Qi’ra

9,95

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993448272 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Actiefiguur van Qi’ra uit Solo: A Star Wars Story.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Solo: A Star Wars Story

In Solo: A Star Wars Story ontsnappen de weeskinderen Han en Qi’ra aan een lokale bende op de planeet Corellia. Ze kopen een Imperial Officer om met gestolen brandstof voor doorgang op transport, maar Qi’ra wordt gevangengenomen voordat ze aan boord kan. Han zweert om terug te keren voor haar en sluit zich aan bij de Imperial Navy als een flight cadet, waar hij de achternaam ‘Solo’ krijgt. Drie jaar later dient Han als infanterist op Mimban na zijn verdrijving van de Imperial Flight Academy wegens insubordinatie. Hij ontmoet een drietal criminelen die zich voordoen als Imperial Soldiers geleid door Tobias Beckett. Han probeert Beckett te chanteren om hem lid te laten worden van de bende, maar Beckett laat hem arresteren om te worden gevoerd aan een Wookiee gevangene genaamd Chewbacca. In staat om de taal van Chewbacca te begrijpen, haalt Han hem over om samen te werken en te ontsnappen.

Qi’ra

Als beoefenaar van Teräs Käsi, is Qi’ra de beste beste jeugdvriend en eerste liefde van Han Solo op de planeet Corellia. Het paar leeft op straat voordat ze gevangen worden genomen en Han vlucht van de planeet. Om de planeet zelf te verlaten, wordt Qi’ra een luitenant in het Crimson Dawn Crime Syndicate onder Maul. Ze neemt de controle over de organisatie na zijn dood en wordt de leider tijdens de Galactic Civil War.

Grootte

9 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk