Yak Face

22,50

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993558841 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Actiefiguur van Yak Face uit Star Wars: Return of the Jedi.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Return of the Jedi

Wanneer de Galactic Empire een tweede Death Star bouwt om de Rebel Alliance uit te roeien. Met informatie dat de Emperor aan boord zal zijn, lanceert de Rebel Fleet een grootschalige aanval op de Death Star in de hoop zowel deze als de de Emperor te vernietigen. Ondertussen worstelt Rebel Hero Luke Skywalker, nu een Jedi Knight, om zijn vader Darth Vader terug te brengen naar de lichte kant van de Force.

Yak Face

Yak Face is de bijnaam van Saelt-Marae, een langlevende Yarkora vertrouwenspersoon en informatiemakelaar die gedurende meerdere eeuwen leefde tijdens de afnemende dagen van de Old Republic en het bewind van Emperor Palpatine. Marae houd details over zichzelf geheim, waardoor er weinig bekend is over zijn leven. Hij bracht tweehonderd jaar door met zijn uitverkoren partner en zij baarde later minstens één kind van Marae. Uiteindelijk verliet hij haar om door te gaan in de misdaad, wat gebruikelijk was onder het Yarkora volk.

Grootte

11 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk