Princess Leia en R2-D2

24,95

Personage en robot uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993391875 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Actiefiguren van Princess Leia en R2-D2 uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Princess Leia

Princess Leia is prinses van de planeet Alderaan, een lid van de Imperial Senate en een agent van de Rebel Alliance. Ze dwarsboomt de sinistere Sith Lord Darth Vader en helpt bij de vernietiging van de Death Star, het catastrofale superwapen van de Empire. Leia voert het bevel over een rebellenbasis en ontwijkt Vader terwijl ze verliefd wordt op de smokkelaar Han Solo.

R2-D2

R2-D2 is een R2-serie astromech droid vervaardigd door Industrial Automaton met mannelijke programmering. Een slimme, pittige droid die zijn leven lang een groot aantal meesters zou dienen. R2-D2 zijn geheugen is nooit gewist en is ook nooit opnieuw geprogrammeerd. Hij bevind zich vaak op cruciale momenten in de galactische geschiedenis en zijn moed en vindingrijkheid hebben de Melkweg bij talloze gelegenheden gered.

Grootte

26 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk