Leia Organa

14,95

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993455218 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Speelgoed figuur van Leia Organa uit Star Wars.

Star Wars gaat over een universum dat zich afspeelt in een sterrenstelsel dat wordt omschreven als ver, ver weg. Het toont de Jedi als een representatie van het goede, strijdend met de Sith.

Episode I, II en III van Star Wars gaan vooral over het opgroeien, en daarmee de opkomst en ondergang van Anakin Skywalker. De oorlogen die in de films worden behandeld zijn de Slag om Naboo in Episode I en de Kloonoorlogen in Episode II en III. De Galactische Republiek is nu aan de macht op de centrale stadsplaneet Coruscant, maar de democratie begint langzaam af te brokkelen.

Episode IV, V en VI van Star Wars gaan vooral over de kinderen van Anakin Skywalker, genaamd Luke Skywalker en prinses Leia Organa, en de strijd van de rebellenalliantie tegen het bewind van de Sith Lord Darth Sidious. Het Galactisch Keizerrijk is namelijk aan de macht. De oorlog die in deze films wordt behandeld is de Galactische Burgeroorlog.

Episode VII, VIII en IX is enkele jaren nadat het Galactisch Keizerrijk is vernietigd en neemt The First Order het op zich om door te gaan waar het vorige keizerrijk stopte. De focus in deze trilogie ligt op Kylo Ren en Rey. Kylo Ren is de gevallen zoon van Han Solo en Leia Organa die ooit getraind werd door Luke Skywalker maar verleid werd naar de duistere kant van de force door Snoke. Rey is een wees die op Jakku woont en door een samenloop van omstandigheden bij de resistance terecht komt.

Grootte

10 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur

Merk