Han Solo Mimban

27,50

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993568048 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Actiefiguur van Han Solo Mimban uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Han Solo

Han Solo en zijn eerste stuurman Chewbacca zijn smokkelaars die zijn ingehuurd door Ben Kenobi en Luke Skywalker om hen naar Alderaan te vervoeren, zodat ze de gestolen plannen voor de Death Star kunnen afleveren. Hoewel hij aanvankelijk niet bereid was om zich bij de Rebel Alliance aan te sluiten in hun strijd tegen de Galactic Empire, doet hij dat uiteindelijk wel en wordt verliefd op prinses Leia, met wie hij trouwt, waardoor hij Luke’s schoonbroer wordt. Decennia later bundelt Solo zijn krachten met scavenger Rey en voormalig stormtrooper Finn om de Resistance te helpen in hun strijd tegen de First Order, wiens troepen worden geleid door Supreme Leader Snoke en Kylo Ren.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk