Aanbieding!

Clone Pilot Hawk

29,95

Personage uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993866502 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Speelgoed figuur van Clone Pilot Hawk uit Star Wars.

De eerste tien afleveringen van Clone Wars vertelde een reeks losse verhalen. Centraal stond de relatie tussen Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi. Het centrale gevecht was de Battle of Muunilinst. Een belangrijk verhaal was ook de aanwerving van Asajj Ventress door Dooku. Graaf Dooku organiseert namelijk op de planeet Rattatak een wedstrijd voor premiejagers. In een arena moeten ze het tegen elkaar opnemen, waarbij de Dark Jedi Asajj Ventress al haar tegenstanders verslaat en beweert dan dat ze een Sith is. Ze wordt eenvoudig verslagen door graaf Dooku, maar hij maakt haar toch aanvoerster van zijn leger en geeft haar een paar lichtzwaarden. Darth Sidious besluit haar opdracht te geven om Anakin Skywalker te vermoorden, zodat ze een betere kijk op de krachten van de jonge Jedi krijgen.

Seizoen 2 begon meteen waar Seizoen 1 was gestopt. Seizoen 2 vertelde nog meer afzonderlijke verhalen waarover van Mace Windu, Luminara Unduli, Barriss Offee en Yoda. Het verhaal van Anakin Skywalker en Asajj Ventress werd ook afgerond. De laatste aflevering introduceerde Generaal Grievous voor het eerst.

Seizoen 3 begon meteen waar Seizoen 2 was gestopt op Hypori. Deze langere afleveringen focusten vooral op Anakin Skywalker en op de Battle of Coruscant en de ontvoering van Palpatine. De serie eindigt dan ook waar Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith begint.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk