C-3PO

17,95

Robot uit Star Wars

Uitverkocht

Artikelnummer: 849803062194 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Funko POP! van C-3PO uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

C-3PO

C-3PO is een mensachtige robot dat is ontworpen als een protocoldroid en bedoeld is om te helpen bij etiquette, gewoonten en vertalingen, waardoor hij opschept dat hij vloeiend is in meer dan zes miljoen vormen van communicatie. Ondanks zijn onwetende karakter heeft C-3PO een cruciale rol gespeeld in de geschiedenis van de Melkweg, en verscheen hij in dienst van Shmi Skywalker, de Lars-hoeve, Padmé Amidala, Bail Organa, Raymus Antilles, Luke Skywalker, Jabba the Hutt en Leia Organa. C-3PO heeft voornamelijk een gepolijst goud vergulde laag met een verzilverd rechterbeen.

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

64