Man of Miracles

19,95

Personage uit Spawn

Op voorraad

Actiefiguur van Man of Miracles uit Spawn Ultra-Action Series.

Spawn

Albert Francis Simmons, oftewel Al Simmons, werd tijdens één van zijn missies vermoord door zijn voormalige vriend en partner Chapel. Simmons sterft doordat hij in brand werd gestoken, en komt daarna in de hel terecht, waar hij het op een akkoordje met de heersende duivel Malebolgia gooit, uit liefde voor zijn vrouw Wanda. Simmons wil zijn vrouw zien en in ruil zal hij officier in het duivelse leger van Malebolgia worden. Malebolgia laat hem daarop terugkeren, maar wel vijf jaar na zijn dood én met een verbrande huid. Al rebelleert tegen Malebolgia en blijft op aarde, waar hij veranderd in een donkere en meedogenloze antiheld met de naam Spawn.

Man of Miracles

Man of Miracles is verschenen om de leiding en wijsheid aan The Hellspawn aan te bieden, zodat hij zijn rol in Armageddon zou kunnen spelen. Het is een tijdloos wezen met praktisch onvoorstelbare macht die de architect is geweest achter de meeste gebeurtenissen in het Spawn Universum. Man of Miracles heeft een aanzienlijke kennis van Al Simmons en zijn rol als Spawn, en beschikt over krachten die verder gaan dan die van God of Satan. De ware vorm van Man or Miracles is als de de moeder van het bestaan, hoewel het noch vrouwelijk noch mannelijk is, is het in staat een illusie te wekken om er mannelijk uit te zien.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2005

Merk