Shine Zeemeermin

24,95

Personage uit Shimmer en Shine

Uitverkocht

Artikelnummer: 0887961526189 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuur van Shine Zeemeermin uit Shimmer and Shine.

Het eerste seizoen van Shimmer and Shine vindt plaats in de menselijke wereld en richt zich op een jong meisje genaamd Leah, die bevriend is met twee geestjes in opleiding genaamd Shimmer en Shine. Leahs geestjes verlenen haar drie wensen per dag, die ze telkens verknoeien. Elke aflevering gaat over de pogingen van Leah om de problemen die de geestjes onopzettelijk veroorzaken op te lossen, dit alles terwijl zij haar vriendschap met Shimmer en Shine geheim probeert te houden voor haar buurman Zac. In het tweede seizoen gaan de personages naar Zahramay Falls, een magisch land waar Shimmer en Shine wonen. Leah onthult het bestaan van haar geestjes aan buurman Zac, die nu zelf een geest krijgt, Kaz genaamd. Tevens sluit Leah vriendschap met de monarch van het magische land, Prinses Samira. Het tweede seizoen omvat ook Samira’s huisdier, een pauw genaamd Roya, een gemene tovenares Zeta en Zeta’s draak; Nazboo.

Shimmer is een optimistische geest met blauwe ogen en roze haar. Ze is enthousiast, bemoedigend en de zus van Shine. Ze houdt van schoonmaken, glitteren en geestflessen verzamelen. Haar huisdier is een gibbon-aap genaamd Tala.

Shine is een moedige geest met paarse ogen en blauw haar. Ze is een dierenvriend en heeft vaak honger. Haar huisdier is een Bengaalse tijgerwelp genaamd Nahal. Vanwege haar liefde voor dieren is ze zeer goed geïnformeerd over het gedrag van magische wezens afkomstig uit Zahramay Falls. In tegenstelling tot haar zus Shimmer heeft ze een hekel aan schoonmaken.

Zeta is een inwoner van Zahramay Falls met groene ogen en paars haar. Ze is een rivaal van prinses Samira en wil haar vervangen als de machtigste persoon in Zahramay Falls. Zeta is een tovenares in plaats van een geest, omdat ze niet de wensen van anderen wil vervullen en ze vertrouwd op toverdrankjes en magische items. Haar plannen worden bijna altijd gedwarsboomd door Shimmer, Shine en Leah. Haar eigen arrogantie en onwetendheid kunnen er echter voor zorgen dat ze ook haar eigen plannen verijdelt. Ondanks de problemen die ze veroorzaakt, kunnen de meisjes en Zac niet tegen haar op en proberen ze over het algemeen vriendelijk tegen haar te zijn. Hoewel ze de neiging heeft om vijandig te zijn tegenover Leah en haar genieën, kan ze soms beleefd tegen hen zijn en zelfs met hen samenwerken wanneer ze merkt dat ze zichzelf of Nazboo in gevaar brengt. Voordat ze tovenares werd, was ze een genie in opleiding onder keizerin Caliana samen met Samira, met wie Zeta bevriend raakte toen ze een nieuwe student was. Ze stopte later met school vanwege haar jaloezie tegenover Samira en besloot in plaats daarvan tovenares te worden.

Layla is een ijsgeest die een goede vriend is van prinses Samira. Ze heeft een ketting met ijsjuwelen die haar vrieskracht geeft en haar lichaam koel houdt. Ze woonde oorspronkelijk in een fles begraven op een strand in Zahramay Falls, maar deze werd per ongeluk gebroken door Leah en haar genieën. Ze woont momenteel in een ijspaleis.

De Genie Gem Cruiser is een boot waarmee Shimmer en Shine op reis gingen naar de kleurrijke wereld van Rainbow Zahramay. De boot heeft drie verdiepingen met een draaiende dansvloer, een superglijbaan, een kleine magische jetski, een lift en een ballenbak die je ook als zwembad kunt gebruiken.

Grootte

23 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk