Jerry Boos

4,95

Muis uit Tom en Jerry series

Uitverkocht

Artikelnummer: 8412906996523 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Tom doet frustrerende pogingen om Jerry te vangen en daar komt nog wel eens wat geweld bij kijken. Zowel Tom als Jerry is even gemeen tegenover elkaar, maar er zijn evenveel momenten aan te duiden waar ze toch redelijk met elkaar kunnen opschieten. Het is onduidelijk waarom Tom zo vaak op Jerry jaagt, maar de meest voor de hand liggende redenen zijn de kat-en-muisverhouding, omdat Toms bazin dit beveelt, competitie met een andere kat of pure pesterij. Het lukt Tom soms om Jerry te vangen, meestal omdat Jerry het zelf toelaat of door dom geluk.

Tom is een blauw-grijze huiskat, die een luizenleventje heeft, terwijl Jerry een kleine, bruine muis is die in hetzelfde huis woont. Tom is agressief, egoïstisch en pesterig. Jerry kan ook gemeen uit de hoek komen, maar is doorgaans veel intelligenter dan Tom. Meestal wint Jerry dan ook van Tom. Toch heerst er tussen beiden ook een vriendschappelijke band. In sommige filmpjes redden ze elkaar in geval van nood, gevaar of een wederzijds probleem.

In zijn pogingen om Jerry te vangen, krijgt Tom soms te maken met Butch, een zwarte straatkat die Jerry wil vangen en opeten, Spike, een boze buldog die meestal Tom probeert weg te jagen en vriendelijk is tegen Jerry, Toms vriendinnetje Toodles Galore en de eigenares van het huis, Mammy Two Shoes, waarvan het gezicht nooit wordt getoond.

Extra informatie

Grootte

6 cm

Verpakking

Plastic

Inhoud

1 figuur

Merk