Sailor Jupiter

34,95

Personage uit Sailor Moon

Uitverkocht

Artikelnummer: 3296580316366 Categorie: Tags: , , , ,

Speelgoed figuur van Sailor Jupiter uit Sailor Moon.

De hoofdpersoon uit Sailor Moon is Bunny Tsukino, een meisje dat in Tokio woont en op een dag de pratende poes genaamd Luna ontmoet. Luna vertelt haar dat ze de Sailor Strijdster van de maan is en het kwaad moet bestrijden. Bunny krijgt daarvoor van Luna een broche waarmee ze in Sailor Moon kan veranderen. Ze vecht als Sailor Moon tegen verschillende vijanden en leert steeds meer over haar verleden en haar krachten. Ondertussen ontmoet ze andere Sailor Strijdsters als Sailor Mercurius (Mercury), Sailor Mars, Sailor Jupiter en Sailor Venus. Sailor Moon beslaat vijf grote verhaallijnen en in elke verhaallijn staat een andere tegenstander centraal.

Dark Kingdom: Hierin ontdekt Bunny haar krachten en leert ze de andere Sailorstrijders kennen. De groep moet de aarde verdedigen tegen het duistere koninkrijk, geleid door koningin Perillia. Bunny moet de andere Sailor Strijdsters en de maanprinses vinden om de koningin te kunnen verslaan. Nadat de andere Sailor Strijdsters ontwaakt zijn en tevergeefs naar de prinses zoeken, ontdekken ze dat Bunny zelf prinses Serenity, de prinses van het Zilveren Millennium, is. Mamoru Chiba, die zich in Tuxedo Mask kan veranderen, is de prins van de aarde, prins Endymion. De prins en de prinses waren in hun vorige levens een liefdespaar, maar werden gedood toen de strijdmacht van de aarde het rijk van het Zilveren Millennium vernietigde. Maar koningin Serenity heeft met het zilveren kristal de levens van de maankinderen (dus ook de Sailor Strijdsters) en de prins, de prinses en Luna en Artemis, de twee katten, gered.

Black Moon: Sinds de strijd tegen het duistere koninkrijk zijn de geheugens van de Sailorstrijders gewist, zodat ze zich niets meer herinneren van wat er is gebeurd. Wanneer de aarde echter wordt bedreigd door een nieuw kwaad, de Black Moon Clan, herstelt Luna hun geheugens en hun vermogen om Sailorstrijders te worden. De groep bindt de strijd aan met de Black Moon Clan.

Super: Alles lijkt voorbij sinds de laatste strijd tegen Death Phantom. Maar Rei krijgt dromen waarin een grote verwoesting en vernietiging van de wereld gezien wordt. Dit wordt geleid door ‘The Silence’. Er gebeuren mysterieuze dingen. Professor Tomoe wil koste wat kost The Messiah of Silence tot leven wekken. In het begin zijn de Death Busters op zoek naar de drie talismannen, de Space Sword, de Deep Aqua Mirror en de Garnet Orb. Die drie kunnen samen de Holy Grail maken. Als Sailor Moon de Holy Grail in handen krijgt, gaan ze verder met hun andere doel. Een goed Pure Heart Crystal te vinden om hun Messiah tot leven te wekken. Het wordt een strijd tussen de Sailors en de Death Busters.

SuperS/Dream: Tijdens een zonsverduistering landt het Dead Moon Circus op Aarde. In het circus zitten de gekste wezens. Deze worden geleid door Zirconia. In het begin zijn er drie mensen die door Zirconia de opdracht krijgen hen die een mooie droom hebben, in hun droom te kijken en om Pegasus, een machtig wezen, te vangen. Ondertussen krijgt Chibiusa dromen over Pegasus. Zij en Sailor Moon krijgen door hem een nieuwe kracht: de Superkrachten, ze veranderen in Super Sailor Chibi Moon en Super Sailor Moon. Als de Amazon Trio niet meer verder kan, wordt Zirconia’s laatste hoop ingeschakeld: het Amazon Quartet bestaande uit Palla-Palla, Ves-Ves, Jun-Jun en Cere-Cere. De Sailors moeten met hen de strijd aangaan. Ondertussen blijkt dat Zirconia Pegasus wil vangen. Ze wil haar leider Queen Nehelenia, The Queen of Darkness, tot leven wekken. Of dit lukt is echter nog maar de vraag.

Stars: In deze laatste verhaallijn komen de Sailorstrijders tegenover hun sterkste tegenstander ooit te staan: Shadow Galactica. Deze organisatie wordt geleid door een onsterfelijk wezen, genaamd Chaos. Al snel blijkt dat Chaos achter de schermen verantwoordelijk was voor de komst van alle voorgaande tegenstanders van de Sailorstrijders, die hulp krijgen in de vorm van nieuwe Sailorstrijders. Shadow Galactica probeert van iedereen hun Stars af te pakken.

Makoto Kino is een tomboy die zeker voor een Japans schoolmeisje uitzonderlijk lang en sterk is. Ze kan veranderen in Sailor Jupiter, met de macht over bliksem. Haar ouders zijn omgekomen bij een vliegramp, dus woont ze op zichzelf.

Grootte

16 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk