Wesp Rick

14,95

Personage uit Rick and Morty

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698442558 Categorie: Tags: , , , , , ,

Speelgoed figuur van Wesp Rick uit Rick and Morty.

Rick and Morty draait om de avonturen van van de familie Smith, dat bestaat uit de ouders Jerry en Beth, hun kinderen Summer en Morty, en Beth’s vader, Rick Sanchez, die bij hen inwoont. Het gezin woont in Washington. De avonturen van Rick en Morty vinden echter plaats op andere planeten en in andere dimensies door met een vliegende auto te reizen.

Rick is een excentrieke en alcoholische gekke wetenschapper, die veel gewone dingen als school, huwelijk, liefde en familie uit de weg gaat. Hij gaat vaak op avontuur met zijn 14-jarige kleinzoon, Morty. Morty’s 17-jarige zus, Summer, is een tiener die zich zorgen maakt over het verbeteren van haar populariteit onder haar leeftijdsgenoten en soms Rick en Morty volgt op hun avonturen. De moeder van de kinderen, Beth, is over het algemeen een nuchter persoon en assertieve kracht in het huishouden, hoewel ze zich bewust is van haar professionele rol als paardenchirurg. Ze is ontevreden over haar huwelijk met Jerry, een eenvoudig en onzeker persoon, die de invloed van Rick op zijn familie afkeurt.

Verschillende versies van de personages bewonen andere dimensies in het hele multiversum en hun persoonlijke kenmerken kunnen van realiteit tot realiteit verschillen. De originele Rick van de show identificeert zichzelf als “Rick Sanchez van Earth Dimension C-137”, verwijzend naar zijn oorspronkelijke universum, maar dit geldt niet voor alle leden van het Smith huishouden.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

663