Peppa Pig Figuren

14,95

Personages uit Peppa Pig

Uitverkocht

Artikelnummer: 681326956495 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuren van Peppa Pig.

Peppa Pig beleeft samen met Mama Pig, Papa Pig en haar broertje George Pig verschillende avonturen die kinderen leren over vriendschap, samenwerking en gevoelens. Daarnaast gaat ze graag op bezoek bij vriendjes en vriendinnetjes zoals Zoë Zebra, en Kelly Konijn en Suzy Schaap. In de wereld van Peppa Pig zijn alle dagen verre van gewoon, vooral wanneer er plassen om te spatten en spelletjes te spelen zijn.

De personages dragen kleding, wonen in huizen en rijden in auto’s, maar vertonen nog steeds enkele kenmerken van de dieren waarop ze zijn gebaseerd. Peppa en haar familie knorren als varkens tijdens gesprekken en de andere dieren maken ook geluiden wanneer ze praten. Sommige dieren vertonen andere kenmerken, zoals het piepende geluid van de familie Konijn bij het genieten van wortels. De konijnen zijn ook de enige uitzondering op de regel van menselijke bewoning, omdat ze in een hol op een heuvel leven, hoewel het ramen heeft en op dezelfde manier is ingericht als de andere huizen.

De personages blozen ook als ze zich schamen en hun mond drukt andere emoties uit, zoals verdriet, geluk, irritatie, verbijstering en verwarring. Hoewel de hoofdpersonen – meestal zoogdieren – antropomorf zijn, zijn andere dierenfiguren dat niet, zoals Tiddles de schildpad, Polly Papegaai en de eenden.

Peppa Pig is een lief maar enigszins bazig varkentje. Ze is vier jaar oud en woont bij Mama Pig, Mama Pig en haar broertje George. Peppa speelt graag met haar beste vriendin Suzy Schaap, bezoekt opa en oma Pig en zorgt voor George. Bovenal springt Peppa graag op en neer in modderige plassen, lacht en maakt knorrende geluiden.

George Pig is het kleine broertje van Peppa. Hij is 18 maanden oud en speelt graag met zijn grote zus, zelfs als ze bazig is. George’s favoriete ding is zijn speelgoed dinosaurus. Hij draagt het overal met zich mee. George kan nog niet praten, maar kan wel heel goed Dinosaurus roepen.

Mama Pig springt bijna net zo graag op en neer in modderige plassen als Peppa. Ze werkt vanuit huis op haar computer en laat Peppa en George soms helpen, zolang ze niet tekeer gaan op het toetsenbord. Ze is beter in kaartlezen dan Papa Pig en is meestal heel verstandig.

Papa Pig is erg vrolijk en lacht de hele tijd, vooral als hij met Peppa en George speelt. Papa Pig leest de krant en geniet van autorijden. Hij houdt van koekjes en pompoentaart maar Peppa plaagt hem over zijn grote ronde buik. Papa Pig kan soms een beetje chagrijnig zijn als hij niet meer weet waar hij zijn bril heeft gelaten.

Suzy Schaap is Peppa’s beste vriendin. Suzy speelt graag verpleegsters. Haar favoriete kaartspel is Snap en ze maakt echte schaap geluiden.

Kelly Konijn is ook een vriendin van Peppa en de oudere zus van Richard Konijn. Ze woont in een doolhof naast Molly de Mol en houdt van wortels – hoewel ze zich soms schaamt om het toe te geven!

Grootte

8 cm

Inhoud

5 figuren met accessoires

Merk