Ryder

9,95

Personage en voertuig uit PAW Patrol

Uitverkocht

Artikelnummer: 8720585263769 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuur en Quad van Ryder uit PAW Patrol.

PAW Patrol gaat over de avonturen van een reddingsteam bestaande uit acht heldhaftige puppy’s waaronder Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma. Elk avontuur van PAW Patrol volgt een vergelijkbaar patroon en bevat terugkerende onderwerpen. De honden bespreken hun dagelijkse leven, spelen met speelgoed of doen activiteiten in de plaatselijke speeltuin. Ryder is een tienjarige jongen die meestal op de hoogte word gebracht van een probleem of is zelf getuige van een situatie waarvoor de hulp moet worden ingeschakeld. De oproep komt vaak van een bioloog genaamd Kapitein Turbot, die veel weet over de natuur van Avonturenbaai.

Ryder waarschuwt de honden altijd via hun knipperende halsband. De teamleden melden zich aan bij de uitkijkpost en gaan vervolgens de lift in. Marshall arriveert meestal als laatste en veroorzaakt een humoristisch ongeluk waardoor de andere honden lachen als de lift omhoog gaat. Wanneer ze de bovenste verdieping bereiken, rangschikken ze zichzelf in een rij. Chase kondigt aan dat het team klaar is voor actie terwijl Ryder de pups vertelt wat er is gebeurd. Hij kiest verschillende teamleden om te helpen bij het oplossen van welk probleem dan ook. Ze gaan via een glijbaan naar hun voertuigen en voltooien hun missie.

Ryder geeft de leiding aan PAW Patrol. Hij rijdt op een quad, die ook als hovercraft gebruikt kan worden.

Marshall is een dalmatiër die de brandweertaken uitvoert, vaak met succes ondanks zijn klungeligheid. Zijn wagen is een brandweerwagen of ziekenwagen.

Rubble is het zesde lid van de PAW Patrol. Een stoere buldog die alle bouw- en graafwerkzaamheden voor zijn rekening neemt, hij is dol op snowboarden en eten.

Chase is een Duitse herder die de politietaken binnen PAW Patrol uitvoert. Hij rijdt in een politiewagen of een spionauto met drone. Hij reageert soms allergisch op veren en katten wanneer hij zijn speurneus gebruikt.

Rocky is een vrolijke puppy van gemengd ras die alles van recyclen weet en technisch is. Water is zijn grootste vijand.

Zuma is een bruine labrador die goed kan duiken. Zijn voertuig is een hovercraft die omgebouwd kan worden naar een onderzeeboot.

Skye is een lieve cocker spaniel die graag vliegt met haar vleugels of in haar helikopter.

Kapitein Turbot is een onhandige visser die het vaakst een beroep doet op het reddingsteam.

Burgemeester Goodway is de burgemeester van Avonturenbaai. Ze heeft hoogtevrees en is de achterkleindochter van de eerste burgemeester van Avonturenbaai.

Chickaletta is de huiskip van Burgemeester Goodway.

Alex Porter is een jonge jongen die is te zien in een paar afleveringen.

Jake is de beste snowboarder van Avonturenbaai en heeft zijn eigen skistation.

Francois is een Franse acrobaat en fotograaf. Hij gaat vaak gepaard met Kapitein Turbot.

Mr Porter is de grootvader van Alex Porter.

Everest is een husky die vanaf de tweede jaargang meedoet en gek is op lever. Everest woont in de bergen bij de sneeuwhut van Jake.

Tracker is een chihuahua met supergehoor die met Carlos in de jungle woont.

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met voertuig

Merk