Uzumaki Naruto

41,95

Personage uit Naruto

Uitverkocht

Artikelnummer: 4573102553348 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Bouwpakket van Uzumaki Naruto.

Het verhaal van Naruto begint twaalf jaar geleden wanneer de Kyuubi no yoko (Nine-Tailed Demon Fox) verschijnt, die het dorp van Naruto, Konohagakure (Hidden leaf village), aanvalt. Het beest stond bekend als een krachtige demon: met één staartzwiep zou hij tsunami’s veroorzaken en bergen platslaan. Het was een chaos: mensen werden afgeslacht en hun huizen vernield, totdat de leider van Konohagakure zichzelf opofferde. Hij was de Vierde Hokage, de leider en sterkste inwoner van het dorp. Hij gebruikte een geheime Jutsu techniek om de Kyuubi te verzegelen in een pasgeboren kind, waarbij hij zelf zijn leven zou verliezen. Dat kind was zijn eigen zoon, Uzumaki Naruto. Uzumaki Naruto is een luidruchtige, hyperactieve, puberale ninja die constant zoekt naar erkenning en goedkeuring.

Het verhaal begint echter pas echt tijdens het examen Chuunin. Naruto, Sakura en Sasuke nemen eveneens deel aan dit examen. Tijdens een van de voorselecties van het examen komen de hoofdpersonages in contact met een van de belangrijkste antagonisten van de anime, Orochimaru. Hij is uit op de enorme potentiële kracht van Uchiha Sasuke, door diens Sharingan, en op de vernietiging van Konoha. Tijdens een van de proeven komen Sasuke en Sakura in gevecht met Orochimaru, die zich voordoet als een Sound Ninja. Hierbij bijt hij Sasuke in de nek waardoor deze het Vervloekte Zegel krijgt. Deze zegel geeft de drager enorm veel kracht, die bij Sasuke vrijkomt als hij zijn Sharingan gebruikt.

Tijdens het eigenlijke examen vermomd Orochimaru zich als de Kazekage en voert een verrassingsaanval uit op Konoha. Hierbij vecht hij met zijn oude leermeester, de Derde Hokage Sarutobi. Sarutobi verliest zijn leven tijdens het gevecht, maar net voor hij sterft slaagt hij erin met een verboden techniek Orochimarus vaardigheden te verzegelen. Na zijn dood gaat Naruto samen met Jiraiya op zoek naar Tsunade om de plaats van Vijfde Hokage in te nemen. Orochimaru slaagt er uiteindelijk in Sasuke ertoe te verleiden zich bij hem aan te sluiten. Sasuke verlaat Konoha uit een drang naar onbegrensde kracht. Deze heeft hij nodig om zijn broer Uchiha Itachi te kunnen vermoorden, omdat hij, toen Sasuke nog jong was, de hele familie Uchiha heeft uitgemoord, behalve Sasuke zelf. Zijn broer deed dit omdat geheime organisaties bang waren dat de familie Uchiha met hun Sharingan te sterk zouden worden en een gevaar zouden kunnen vormen voor Konoha. Na het uitmoorden van de familie Uchiha behalve ze broertje Sasuke sluit Itachi zich aan bij Akatsuki met de bedoeling zicht te kunnen houden op Konoha, wat afwijkt van het hoofddoel van Akatsuki. Doorlopend door de anime proberen Naruto en Sakura samen met hun vrienden Sasuke te vinden en hem naar Konoha terug te brengen.

Drie jaar later zijn Sasuke en Orochimaru nog steeds onvindbaar en Naruto heeft Konoha verlaten om 2½ jaar te trainen onder meester Jiraiya. Sakura is ondertussen in de leer gegaan bij Tsunade, een van de legendarische Sannins bekend om haar exceptionele vaardigheden als Medical Ninja, om ook een Medical Ninja te worden en zo meer te kunnen bijdragen aan het team. In dit verhaal staat de zoektocht naar Sasuke nog steeds centraal al komt er nog een nieuwe vijand bij: de Akatsuki. Deze organisatie, met als leider Pain, heeft als doel de “Bijuu” (lbeesten met staart) in handen te krijgen om ze als dodelijk wapen te gebruiken. Naruto en Gaara staan ook op hun lijst, aangezien in hem de “Ichibi” huist. In totaal zijn er 9 legendarische beesten die de Akatsuki onder controle wil krijgen.

Verpakking

Doos

Inhoud

Bouwpakket

Merk