Liu Kang

14,95

Personage uit Mortal Kombat

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698451086 Categorie: Tags: , , , , , ,

Funko POP! van Liu Kang uit Mortal Kombat.

Mortal Kombat

Mortal Kombat speelt zich af in een universum dat bestaat uit achttien overgebleven rijken die zijn gecreëerd door een oud pantheon van eeuwige, etherische en bovennatuurlijke goddelijke wezens, bekend als de Elder Gods.

  • Earthrealm is de thuisbasis van legendarische helden als Liu Kang, Kung Lao, Sonya Blade, Johnny Cage en Jax Briggs, en staat onder bescherming van de Thunder God Raiden.
  • Netherrealm is het rijk van demonen en schimmige krijgers als Quan Chi en Noob Saibot.
  • Outworld is het rijk van constante strijd waarvan keizer Shao Kahn beweert dat het zijn eigendom is.
  • Seido is het rijk van orde, waarvan de bewoners structuur en orde boven alles waarderen.
  • Realm of Chaos, waarvan de bewoners zich aan geen enkele regel houden en waar constante onrust en verandering worden aanbeden.
  • Edenia staat bekend om zijn schoonheid, artistieke expressie en de levensduur van zijn inwoners.

De oudere goden bepaalden dat de bewoners van het ene rijk alleen een ander rijk konden veroveren door de grootste krijgers van het verdedigende rijk te verslaan in tien opeenvolgende Mortal Kombat toernooien.

Liu Kang

Liu Kang wordt gezien als de grootste krijger en kampioen van Earthrealm, hij is over het algemeen de belangrijkste held van Mortal Kombat. Liu Kang krijgt een duistere kant nadat hij is vermoord en verschijnt als een ondode revenant die de Netherrealm regeert. Later keert hij terug naar zijn heroïsche rol als een fire god.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

535