Battle Cat

24,95

Tijger uit Masters of the Universe

Op voorraad

Speelgoed figuur van Battle Cat uit Masters of the Universe.

De verhalen van Masters of the Universe spelen zich af op de planeet Eternia. Ooit had Eternia een geavanceerde beschaving, maar door een vernietigende oorlog is de planeet teruggeworpen in de middeleeuwen. He-Man gaat door het leven als prins Adam, de zoon van koning Randor en koningin Marlena. Koning Randor is de heerser over de planeet. De familie leeft samen in hun paleis te Eternia. Dan is er ook het spookachtige kasteel Grayskull, waar de tovenares woont. Dit kasteel heeft de vorm van een schedel en herbergt vele magische krachten, waarvan de tovenares de hoeder is.

Aan prins Adam is door de tovenares een magisch zwaard geschonken, waarmee hij zichzelf kan omvormen tot de sterke He-Man. Hij doet dit door zijn magische zwaard op te heffen en By the power of Grayskull…I have the power! te roepen. Zijn huisdier, de bange tijger Cringer, verandert dan ook in de moedige vechtmachine Battle Cat. Als He-Man op pad is communiceert de tovenares op telepathische wijze met hem. He-Man beschermt de geheimen van het kasteel Grayskull tegen de kwaadaardige Skeletor en zijn handlangers, die al meerdere keren geprobeerd hebben om het kasteel te veroveren.

Op de planeet Eternia grijpt Skeletor de macht. Hij bezet het kasteel Grayskull en zet de tovenares gevangen. He-Man krijgt van slotenmaker Gwildor te horen dat Skeletor de macht heeft weten te grijpen met behulp van de “Cosmic Key”, een sleutel waarmee een interdimensionale poort naar elke plaats in ruimte en tijd kan worden geopend. Met Gwildors prototype van deze sleutel reizen ze naar Grayskull in de hoop de “Cosmic Key” te bemachtigen. Ze komen tegenover een enorme overmacht te staan en moeten vluchten door een door Gwildor inderhaast geopend portaal. Ze komen terecht op Aarde in Whittier, Californië. Skeletor wil ook de andere sleutel in handen krijgen en stuurt zijn helpster Evil-Lyn achter hen aan.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk