Aanbieding!

Whirlwind

14,95

Superschurk uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 0630509396627 Categorie: Tags: , , , , ,

Actiefiguur van Whirlwind uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Whirlwind

Whirlwind is een terugkerende superschurk en tegenstander van Ant-Man en the Wasp, maar vocht ook onder andere tegen Captain America en Spider-Man. Hij is een mutant die het vermogen heeft om zijn lichaam met grote snelheden rond zijn lengte-as te draaien. Hoewel hij met subsonische snelheden kan draaien, kan hij slechts een beperkte tijd in een rechte lijn transporteren, of nog kortere tijd als een helikopter vliegen. Hij bezit bovenmenselijke behendigheid, reflexen, coördinatie, balans en gebruikt zichzelf vaak als een menselijke stormram. Whirlwind heeft het vermogen om met luchtstromen die door zijn rotatie worden gegenereerd te veranderen in een jetstream en kan kleine tornado’s creëren.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met Red Skull onderdeel

Uitgave

2015

Merk