Aanbieding!

The Hood

22,50

Superschurk uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993834662 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuur van The Hood uit Marvel Universe.

De vader van Parker Robbins werkte nauw samen met de Kingpin en had een gezonde relatie met zijn zoon toen hij opgroeide. Als kind was Parker getuige van een strijd tussen Daredevil en Electro, die een diepgaand effect zou hebben op zijn jonge volwassenheid. Na de dood van zijn vader kwam Parker’s moeder in een bijna vegetatieve staat en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Parker was diep verontrust en wendde zich al snel tot een leven van misdaad en zou tegen zijn moeder liegen over de banen die hij tijdens zijn bezoeken had gevonden. Parker’s goedbedoelende aard werd afgewisseld met zijn slechte manieren, zoals het zorgen voor zijn zwangere vriendin Sara, terwijl hij een prostituee bezocht.

Op een nacht vertelt Parker’s neef en beste vriend John King, een herstellende alcoholist en dief, hem over een baan in een magazijn waarvan wordt gezegd dat het waardevolle goederen huisvest. Parker neemt de baan aan en begeleidt John naar het magazijn, waar ze een verlaten mystiek ritueel tegenkomen, wat resulteert in een ontmoeting met een Nisanti-demon. Parker schiet de demon neer, lijkt hem te doden en steelt zijn capuchon en laarzen, omdat hij niet met lege handen wil vertrekken. Nadat hij zijn pistool in een afvalcontainer heeft gegooid, ontmoet hij een bende die de laarzen wil hebben die hij van een HYDRA-agent had gestolen voordat hij naar het magazijn ging. Hij gooit de laarzen naar de bende, vlucht en trekt de laarzen van de demon aan, terwijl hij hun levitatiekrachten leert kennen.

Parker deelt zijn ontdekking later met John en besluit de mantel ook te passen, waarbij hij ontdekt dat hij onzichtbaar kan worden terwijl hij zijn adem inhoudt. Nadat hij zijn nieuwe krachten heeft gebruikt om kleine overvallen te plegen, stemt Parker ermee in om John te helpen een lading bloeddiamanten te stelen. De diamanten zijn van misdaadbaas Dennis Golembuski (ook bekend als Golem), die Constrictor, Jack O’Lantern, Shocker en Madame Rapier inhuurde om ze te bewaken. Parker overmeestert ze echter en steelt de helft van de zending. Na een ontmoeting met John, wordt het paar geconfronteerd met twee politieagenten. Parker schiet een officier neer en John slaat de andere neer met een klap op zijn achterhoofd. De door Robbins neergeschoten officier raakt later in coma en sterft uiteindelijk. Terwijl John achterblijft om de schuld op zich te nemen, vlucht Parker en wordt door de autoriteiten “The Hood” genoemd terwijl een prijs op zijn hoofd wordt geplaatst.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk