Iron Patriot en Thanos

25,95

Superheld en superschurk uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993699421 Categorie: Tags: , , , , , ,

Actiefiguren van Iron Patriot en Thanos uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Iron Patriot

Iron Patriot is een combinatie van Iron Man en Captain America. Norman Osborn droeg het originele Iron Patriot pantser tijdens de Dark Reign. De stervormige Uni Beam projector van de Iron Patriot had echter een minder krachtig vermogen. De activiteiten van Osborn als de Iron Patriot zijn in gevaar gebracht door de originele Avengers. Tijdens Osborn’s invasie van Asgard op grond van een bedreiging voor de nationale veiligheid, wordt de Iron Patriot uitgeschakeld tijdens het gevecht van Osborn met Steve Rogers. Wanneer Rogers, Stark en Thor hem overbrengen naar de Raft gevangenis, geeft Osborn zijn Goblin alterego de schuld dat hij zijn kans om Amerika te beschermen als de Iron Patriot verpest heeft.

Thanos

Thanos is een gemuteerd lid van het ras van supermensen dat bekend staat als de Titanian Eternals. Hij beschikt over vermogens die de Eternals gemeen hebben, maar in een hogere mate versterkt door een combinatie van zijn mutanten afkomst, bionische versterking, mystiek en kracht geschonken door de abstracte entiteit Death. Thanos heeft bovenmenselijke kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, onsterfelijkheid en onkwetsbaarheid. Hij kan enorme hoeveelheden kosmische energie absorberen en projecteren, en is in staat tot telekinese en telepathie. Thanos kan materie manipuleren en voor onbepaalde tijd leven zonder voedsel, zuurstof of water. Hij kan niet door ouderdom sterven, is immuun voor alle aardse ziekten en heeft een hoge weerstand tegen psychische aanvallen.

Thanos is een supergenie op vrijwel alle bekende gebieden van geavanceerde wetenschap en heeft technologie gecreëerd die veel verder gaat dan die op de hedendaagse aarde. Hij gebruikt vaak een transportstoel die in staat is tot ruimtevluchten, krachtveldprojectie, teleportatie, tijdreizen en beweging door alternatieve universums. Hij is ook een meesterstrateeg en gebruikt verschillende ruimteschepen.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Merk