Aanbieding!

Venom

19,95

Superheld uit Marvel Universe

Uitverkocht

Actiefiguur van Venom uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Venom

Venom is een bewuste buitenaardse symbiont met een amorfe, vloeistofachtige vorm, die overleeft door zich te binden aan een gastheer, meestal een mens. Deze dual-levensvorm krijgt verbeterde bevoegdheden en verwijst gewoonlijk naar zichzelf als “Venom”. Hoewel het een levende gastheer nodig heeft om te overleven, kan Venom goed voor zichzelf zorgen, onafhankelijk van een gastheer. De symbiont is in staat om van gedaante te veranderen, inclusief het vermogen te groeien, spikes te vormen en het uiterlijk van andere mensachtigen na te bootsen, nadat het een gastheer heeft gekregen. Het organisme kan bovendien zijn vormveranderende vermogens gebruiken om zichzelf te verbergen door zijn kleur te veranderen of door volledig onzichtbaar te worden. Het bevat ook een kleine “dimensionale opening”, waardoor de gastheren items kunnen dragen zonder massa aan het kostuum toe te voegen. De symbiont vertoont ook telepathische vermogens, vooral wanneer hij moet communiceren met zijn gastheer.

Grootte

35 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk