Aanbieding!

Arcade

22,50

Superschurk uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993834686 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuur van Arcade uit Marvel Universe.

Arcade heeft een aparte manier van kleden en spreken waardoor hij een komisch personage lijkt. Dit maakt deel uit van zijn algemene thema, dat zich uitstrekt tot zijn favoriete moordmethode, een ondergronds funhouse van kleurrijke dodelijke vallen, meestal uitgedost in vrolijke kleuren en vermomd als een pretpark, dat hij “Murderworld” heeft genoemd.

Het achtergrondverhaal van Arcade, tot en met zijn echte naam, blijft zelfs tot op heden grotendeels onbekend. Volgens de man zelf werd hij geboren in een extreem rijke familie en leefde hij een groot deel van zijn leven, afhankelijk van het verhaal, op een ranch in Texas of in een herenhuis in Beverly Hills. Op de leeftijd van achttien of eenentwintig jaar werd zijn toelage stopgezet door zijn vader, die verklaarde dat hij het niet verdiende. Als vergelding vermoordt Arcade zijn vader en erft hij zo het hele landgoed van de man.

Arcade werd een freelance huurmoordenaar, reisde de wereld over, vermoordde mensen op nogal alledaagse manieren en vergaarde nog meer rijkdom dan hij al had. Arcade ontdekte een aanleg voor technologie en ontwierp en bouwde zijn eerste Murderworld, een onderaards kwaad hol vermomd als een pretpark. Vanuit deze basis, en met de hulp van twee mysterieuze assistenten genaamd Miss Locke en Mr. Chambers, verscheen hij opnieuw als ‘s werelds duurste huurmoordenaar. Voor de prijs van 1 miljoen dollar zou hij Murderworld op maat maken om de specifieke zwakheden van zijn doelen te exploiteren en vervolgens toe te kijken hoe ze worden gedood door een verscheidenheid aan kleurrijke dodelijke vallen verspreid over de faciliteit.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk