Aanbieding!

Whirlwind

19,95

Superschurk uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 0630509396627 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuur van Whirlwind uit Marvel Universe.

David Cannon werd geboren in Kansas City, Missouri. Nadat hij zijn gemuteerde krachten op jonge leeftijd heeft ontdekt, kiest hij voor het verkeerde pad en neemt hij de alias “Whirlwind” aan.

Whirlwind sloot zich aan bij de superschurkengroep de Masters of Evil en nam deel aan een complot om de Avengers te vernietigen. Hij sloot zich aan bij de derde Masters of Evil en nam deel aan een gevecht in Vermont tegen de Avengers. Met Batroc the Leaper en Porcupine ging hij op missie voor de Red Skull.

The Avengers ontstonden toen Loki, de Asgardiaanse god van chaos en onheil, wraak wilde nemen op zijn stiefbroer Thor. Hij gebruikte de Hulk om dit te bereiken. Om Thor naar de Hulk toe te lokken, liet Loki een valse kreet om hulp rondgaan, waar Thor op reageerde. Waar Loki echter geen rekening mee hield, was dat andere helden hier ook op af kwamen: Ant Man, Wasp en Iron Man. De vier, uiteindelijk geholpen door de Hulk, wisten Loki te verslaan, waarna Ant-Man voorstelde om voortaan gezamenlijk tegen het kwaad te vechten. Wasp bedacht vervolgens de naam Avengers.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met Red Skull onderdeel

Uitgave

2015

Merk