Aanbieding!

Mockingbird

19,95

Personage uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 0630509396641 Categorie: Tags: , , , , , ,

Speelgoed figuur van Mockingbird uit Marvel Universe.

Barbara “Bobbi” Morse volgde haar opleiding aan het Georgia Institute of Technology en specialiseerde zich in biochemie. Waar ze voor haar studie ingedeeld was in Project: Gladiator onder leiding van Dr Wilma Calvin. Ze was ook Agent 19 van SHIELD. Als agent van SHIELD reisde ze af naar het Savage Land om Dr. Paul Allen te ontmaskeren als een agent van A.I.M.. Samen met de Avengers West Coast vocht Bobbi tegen diverse superschurken.

SHIELD is een antiterroristische veiligheidsdienst. Ze krijgen vaak te maken met bovenmenselijke bedreigingen en hebben goede contacten met superhelden waaronder Captain America, de Avengers, en de Fantastic Four. Veel van SHIELD’s agenten zijn normale mensen. SHIELD heeft wel enkele supermensen in dienst, waaronder in zijn Psi-Divisie bestaande uit telepathische agenten. SHIELD roept ook vaak de hulp in van individuele superhelden als hun speciale vaardigheden nodig zijn. De organisatie accepteerde ook enkele superhelden en zelfs een paar superschurken als agenten, maar niet langer in aparte units. Soms worden ter plekke nieuwe SHIELD teams gevormd als de situatie daarom vraagt.

The Avengers ontstonden toen Loki, de Asgardiaanse god van chaos en onheil, wraak wilde nemen op zijn stiefbroer Thor. Hij gebruikte de Hulk om dit te bereiken. Om Thor naar de Hulk toe te lokken, liet Loki een valse kreet om hulp rondgaan, waar Thor op reageerde. Waar Loki echter geen rekening mee hield, was dat andere helden hier ook op af kwamen: Ant Man, Wasp en Iron Man. De vier, uiteindelijk geholpen door de Hulk, wisten Loki te verslaan, waarna Ant-Man voorstelde om voortaan gezamenlijk tegen het kwaad te vechten. Wasp bedacht vervolgens de naam Avengers.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met Red Skull onderdeel

Uitgave

2015

Merk