Aanbieding!

Cottonmouth

19,95

Superschurk uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 0630509396603 Categorie: Tags: , , , , ,

Speelgoed figuur van Cottonmouth uit Marvel Universe.

Cottonmouth is een superschurk met een slangenthema, voornamelijk geassocieerd met de Serpent Society. Burchell Clemens heeft kunstmatig superkrachten gekregen waardoor hij zijn kaak uit kan strekken en door stevige materialen kan happen. Hij verscheen voor het eerst als onderdeel van de Serpent Society, vaak in samenwerking met Society-lid Asp.

Het team kwam in conflict met Captain America tijdens een betaalde hit op MODOK. Toen Viper de controle over de Serpent Society overnam, was Cottonmouth een van de leden die zich tegen haar keerde en de kant van Captain America koos om Viper neer te halen. Cottonmouth bleef lid toen de Serpent Society werd gereorganiseerd als Serpent Solutions.

The Avengers ontstonden toen Loki, de Asgardiaanse god van chaos en onheil, wraak wilde nemen op zijn stiefbroer Thor. Hij gebruikte de Hulk om dit te bereiken. Om Thor naar de Hulk toe te lokken, liet Loki een valse kreet om hulp rondgaan, waar Thor op reageerde. Waar Loki echter geen rekening mee hield, was dat andere helden hier ook op af kwamen: Ant Man, Wasp en Iron Man. De vier, uiteindelijk geholpen door de Hulk, wisten Loki te verslaan, waarna Ant-Man voorstelde om voortaan gezamenlijk tegen het kwaad te vechten. Wasp bedacht vervolgens de naam Avengers.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met Red Skull onderdeel

Uitgave

2015

Merk