AIM Scientist Supreme

27,50

Personage uit Marvel Universe

Uitverkocht

Speelgoed figuur van AIM Scientist Supreme uit Marvel Universe.

Scientist Supreme is een naam die wordt gebruikt door verschillende personages.

Yandroth was de humanoïde Scientist Supreme van de anderedimensionale planeet Yann, en een tegenhanger van Doctor Strange’s titel van Sorcerer Supreme.

Lyle Getz was de eerste persoon die de alias Scientist Supreme binnen A.I.M. gebruikte. Hij leidde en hield toezicht op het experiment van MODOK en daarna werd Getz door zijn eigen experiment vermoord.

Victor Conrad was de tweede persoon die de Scientist Supreme persona binnen A.I.M. gebruikte. Een A.I.M. wetenschapper werkzaam bij A.I.M. die erin slaagde het Super-Soldier Serum te dupliceren dat Steve Rogers in Captain America had veranderd, Conrad dronk het serum zelf en werd een fysiek perfect mens.

George Clinton was de derde persoon die de Scientist Supreme persona binnen A.I.M. gebruikte. Clinton voorzag de Red Skull, Armin Zola en de Hate-Monger van een gerestaureerde versie van de Cosmic Cube; hij krijgt echter zijn geest leeg (samen met vele anderen) door de drie superschurken als een krachtbron voor het apparaat dat hij hielp herstellen.

Valdemar Tykkio was de vierde persoon die de Scientist Supreme persona binnen A.I.M. gebruikte. Valdemar had af en toe een ontmoeting met Iron Man terwijl hij te maken had met zijn broer Yorgon Tykkio die zijn felbegeerde positie probeerde in te nemen.

Een vijfde persoon had de Scientist Supreme persona binnen A.I.M. gebruikt. Deze Scientist Supreme had een deal met HYDRA om Madame Masque te elimineren, wat resulteerde in een confrontatie met Iron Man en de Hulk

Monica Rappaccini is de zesde persoon die de alias Scientist Supreme gebruikt binnen A.I.M.

Op een gegeven moment groeide Hank Pym uit tot een grootte die groot genoeg was, waar hij de kosmische entiteit Eternity ontmoette, waarbij hij beweerde dat hij de “Scientist Supreme” van de aarde is. Toen Hank Pym Loki hierover vertelde, beweerde de bedriegergod dat hij de vorm van Eternity gebruikte om de zogenaamde Scientist Supreme te misleiden. Hank Pym betwistte Loki‘s uitleg. Of het inderdaad Loki-in-vermomming was of niet, is niet bekend.

Andrew Forson is het zevende personage binnen A.I.M. om de titel van Scientist Supreme te gebruiken. Forson was de Supreme Scientist van A.I.M. nadat de organisatie openbaar werd en hun basis had gevestigd in de nu soevereine eilandnatie Barbuda en de tovenaar omverwierp met toestemming van de rest van A.I.M.. Barbuda werd toen omgedoopt tot A.I.M. Eiland.

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk