Red Guardian

14,95

Superheld uit Marvel Universe

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698466868 Categorie: Tags: , , , , , ,

Speelgoed figuur van Red Guardian uit Marvel Universe.

Black Widow, ook wel bekend als Natalia Romanova of Natasha Romanoff, is geboren in Stalingrad en werd al snel een Sovjet agente getraind in spionage en vechtsporten. Ze had haar eigen arsenaal van hightech wapens, waaronder een paar energiewapens rond haar polsen die ze haar “Widow’s Bite” noemde. De reden dat ze uiteindelijk naar de Verenigde Staten kwam was onder andere omdat ze verliefd werd op de voormalige superschurk, nu superheld, Hawkeye.

Romanova’s ouders kwamen om bij een brand toen ze zelf nog een kind was. Ze werd gered door Ivan Petrovitch, die haar opvoedde als haar surrogaat vader. Ze werd samen met andere jonge wezen opgeleid tot spion en Sovjet agente. Ze werd biotechnologisch en psychotechnisch versterkt, wat haar ongewoon lange leven verklaard. Ze werd ook van valse herinneringen voorzien om te zorgen dat ze loyaal zou blijven aan de U.S.S.R. Natasha kwam hier na verloop van tijd achter.

Black Widow werd eropuit gestuurd om Iron Man te verslaan, maar ze verraadde de U.S.S.R. en vertrok naar de Verenigde Staten. Daar werd ze lid van de Avengers als een gekostumeerde held. Ook werd ze een agente van de internationale organisatie S.H.I.E.L.D., en werkte samen met Daredevil. Ze kreeg ook een relatie met Daredevil, maar toen die relatie stuk liep verhuisde ze naar Los Angeles. Daar werd ze de leider van het maar kort bestaande superheldenteam de Champions. Gedurende de “Civil War” stond ze aan de kant van de helden die voor de registratiewet zijn.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

608