Aanbieding!

A.I.M. Scientist Supreme

19,95

Personage uit Marvel Universe

Uitverkocht

Actiefiguur van A.I.M. Scientist Supreme uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

A.I.M. Scientists

Advanced Idea Mechanics (A.I.M.) is een privaat gefinancierde denktank georganiseerd door een groep briljante wetenschappers wiens enige toewijding het is om met technologische middelen macht te verwerven en te ontwikkelen om de regeringen van de wereld omver te werpen. Ze leveren wapens en technologie aan radicalen en subversieve organisaties om een gewelddadige technologische revolutie van de samenleving te bevorderen en tegelijkertijd winst te maken. De leider van de organisatie is in de loop der jaren vele malen veranderd, maar krijgt altijd de titel A.I.M. Scientist Supreme Scientist Supreme.

A.I.M. Scientist Supreme

Als Scientist Supreme, de hoogste positie in A.I.M. moet je beschikken over aanzienlijke expertise op tal van wetenschappelijke gebieden, zoals natuurkunde, scheikunde, biologie, robotica, cybernetica en engineering. De A.I.M. Scientist Supreme heeft toegang tot alle A.I.M. technologieën en draagt een Level-Three Universal Environment Suit die energiestoten uit de handpalmen kan schieten.

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk