God of Rock

9,95

Personage uit Guitar Hero

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926190045 Categorie: Tags: , , , , ,

Actiefiguur van God of Rock uit Guitar Hero.

In de Career Mode van Guitar Hero reist de speler en de in-game band tussen verschillende arena’s om sets van vier tot zes nummers uit te voeren. Door nummers in deze modus te voltooien, worden de tracks ontgrendeld om gedurende de rest van het spel te spelen. Spelers kunnen hun podiumpersonage, hun favoriete gitaar en de locatie kiezen waar ze willen spelen. In deze modus kan de speler geld verdienen met optreden waarmee je aankopen kunt doen bij de in-game winkel waar bonusnummers, gitaren, kleding en bonusinhoud kunnen worden ontgrendeld.

De Quick Play Mode is een snellere methode om nummers af te spelen, omdat de speler een track en moeilijkheidsgraad kan selecteren, waarbij het personage, de locatie en de gitaar voor de speler worden geselecteerd op basis van het gekozen nummer. Na het succesvol afronden van een nummer krijgt de speler een score, een percentage van het aantal noten dat ze raken en een beoordeling van drie tot vijf sterren.

Aan het begin van Guitar Hero is een bepaald aantal personages beschikbaar, maar de speler moet in-game geld uitgeven aan succesvolle uitvoeringen om andere personages te ontgrendelen. Veel van de personages komen terug in de serie, waarbij het personageoverzicht verandert naarmate nieuwe personages worden toegevoegd of verwijderd. Standby-personages die in bijna alle games zijn verschenen, zijn onder meer de metalhead Axel Steel, extreme/viking/thrash metalhead Lars Ümlaut, punkrocker Johnny Napalm, alternatieve rocker Judy Nails en hardrocker Casey Lynch. De ontwikkelaars gebruikten deze personages in meer detail binnen Warriors of Rock, waar elk een unieke setlist en locatie kreeg op basis van hun muzikale stijl, evenals een unieke kracht in de Quest-modus van de game.

Verschillende games in de serie bevatten karikaturen van beroemde artiesten, zoals Slash, Tom Morello en Bret Michaels in Guitar Hero III, Ozzy Osbourne en Jimi Hendrix in World Tour, Kurt Cobain in Guitar Hero 5 en Taylor Swift en de band No Doubt in Band Hero. De bandspecifieke games, Aerosmith, Metallica en Van Halen bevatten ook de leden van de betreffende bands.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2007

Merk