Scarlett

14,95

Personage uit GI Joe

Op voorraad

Funko POP! van Scarlett uit GI Joe.

GI Joe

Joseph B. Colton studeerde in 1960 met de hoogste onderscheiding af aan de Militaire Academie van de Verenigde Staten in West Point. Hij was een ervaren scherpschutter, werd gerekruteerd door Special Forces en werd later een Groene Baret. Tijdens zijn dienst in het buitenland nam hij deel aan tal van gevechtsoperaties, maar kreeg minimale erkenning, aangezien zijn missies “ultra” geclassificeerd waren. In 1963 werd hij door de toenmalige president John F. Kennedy aangesteld om een “ULTIMATE freedom fighting force” op te richten en te leiden. Het was in die tijd dat hij de codenaam GI Joe heeft gekregen. Later “pensioneerde” hij uit actieve militaire dienst en werd hij aangesteld als hoofd van een geheime installatie van het Strategisch Defensie-initiatief in New York City. Daar diende hij met de leidende wetenschapper, GI Jane, die oorspronkelijk dekking had als gevechtsverpleegster.

Het GI Joe team bestaat uit personeel van het Amerikaanse leger, vertegenwoordigers van het United States Marine Corps, de United States Air Force, de United States Navy en de United States Coast Guard. Een paar zijn van andere krachten, zoals het Britse leger en het Australische leger. Leden worden geselecteerd uit de beste rekruten die hun specifieke vaardigheden met zich meebrengen.

Scarlett

Agent Scarlett is een van de oorspronkelijke leden van het GI Joe team. Haar echte naam is Shana M. O’Hara, en ze werd geboren in Atlanta, Georgia. Haar specialiteit voor het team is contraspionage. Scarlett is ook bedreven in vechtsporten en acrobatiek. Ze begon op 9-jarige leeftijd met trainen bij haar vader en drie broers, die allemaal instructeurs waren, en ze verdiende haar eerste zwarte band op 15-jarige leeftijd. Scarlett studeerde ook summa cum laude af en slaagde voor haar examens om rechten te oefenen voordat ze bij het leger ging. Ze studeerde af aan de Advanced Infantry Training en Ranger School en kreeg speciaal onderwijs in Covert Ops School, Marine Sniper School, Special Air Service School en Marine Tae Kwon Do Symposium.

Hoewel Scarlett net zo bedreven is met standaardwapens als de rest van het team, is haar favoriete wapen de XK-1 power crossbow. Scarlett is ook een gekwalificeerde expert met de M-14, M-16, M1911A1 Auto Pistol, M79 granaatwerper, M-3A1, M-700 Remington sluipschuttersgeweer, MAC-10, werpsterren, garotte en KA-BAR Combat Knife.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

74