Laser Chomp en Sun Tan Specialist

14,95

Personages uit Fortnite

Uitverkocht

Artikelnummer: 0630996636688 Categorie: Tags: , , ,

Speelgoed figuren van Laser Chomp en Sun Tan Specialist uit Fortnite.

In Save the World (player vs. environment) dient men monsters dood te schieten. Het spel speelt zich af in de hedendaagse wereld, waar het plotselinge verschijnen van een wereldwijde storm ertoe leidt dat 98% van de wereldbevolking verdwijnt, en zombie-achtige wezens opstaan om de rest aan te vallen. Het kan solo worden gespeeld, maar ook in een team tot vier spelers. Alleen of in een team werkt de speler aan verschillende missies op willekeurig gegenereerde werelden om middelen te verzamelen, forten op te bouwen rond defensieve doelen die bedoeld zijn om de storm te helpen bestrijden, overlevenden te beschermen en om wapens en valstrikken te maken om te vechten met golven van deze wezens die pogen om de doelstellingen te vernietigen. Spelers krijgen beloningen via deze missies om hun heldenkarakters, ondersteuningsteams en arsenaal aan wapen- en vangschema’s te verbeteren om moeilijkere missies aan te kunnen nemen. Het spel wordt ondersteund door microtransacties om in-game valuta aan te schaffen die kan worden gebruikt voor deze upgrades.

In Battle Royale (player vs. player) is volgens het principe van wie als laatst overblijft. Het spel wordt in de derde persoon gespeeld. De spelers worden op een eiland gedropt, met maximaal 100 spelers. Dit kan in de spelmodi solo, duo en squad en soms een LTM (Limited Time Mode) waarbij de speler bij solo alleen staat, bij duo samenwerkt met een andere speler en bij squad met een team van maximum vier. Na de landing dient de speler wapens te zoeken ter verdediging en om medespelers uit te schakelen. Het speelveld op het eiland wordt steeds kleiner door een storm die steeds groter wordt. Hierdoor zullen de spelers elkaar op een gegeven moment tegenkomen. De speler die als laatste weet te overleven is de winnaar. De speler kan een eigen verdediging bouwen, zoals muren, vloeren en valstrikken. Hiervoor heeft de speler bouwmaterialen nodig die te verkrijgen zijn uit het kapot maken van bouwwerken en objecten in het spel. Er zijn drie soorten bouwmaterialen: hout, steen en metaal. Als een speler geraakt is kan een medical-kit worden ingenomen, deze geeft aanvulling naar de 100 levens binnen 10 seconden.

In Fortnite Creative krijgen spelers de volledige vrijheid om werelden en strijdarena’s te creëren. Een seizoen duurt ongeveer tien weken. Gedurende die tien weken kan een speler beloningen verkrijgen via de Battle Pass die elk seizoen vervangen wordt. Ieder seizoen wordt de map aangepast naar het thema van dat seizoen. Door middel van Battle Pass challenges kunnen er nieuwe tiers vrijgespeeld worden, waar weer nieuwe items bij zitten. Er zijn 100 tiers, en in seizoen 2 70. De Battle Pass kost 950 V-Bucks, en men kan ook de Battle Bundle kopen, deze kost 2800 V-Bucks en er zitten 25 extra tiers bij. In seizoen 7 kon er door middel van Overtime Challenges een gratis battle pass voor seizoen 8 verdient worden als er 13 van de 20 challenges voltooid werden. Bijna elk seizoen komt er in Fortnite een live-event. Er kan een concert plaatsvinden maar ook iets dat met de verhaallijn te maken heeft.

Grootte

5 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

2 figuren met accessoires

Merk