Fredbear

7,50

Personage uit Five Night’s at Freddy’s

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698313650 Categorie: Tags: ,

Speelgoed figuur van Fredbear uit Five Nights at Freddy’s.

In deel 1 van Five Nights at Freddy’s is Mike Schmidt de nieuwe nachtwaker in het pizzarestaurant. Een voicemail bericht dat is achtergelaten door zijn voorganger vertelt dat de animatronics vrij rondlopen. De animatronics bestaan uit Freddy, Bonnie, Chica, Foxy, Mangle en Puppet samen met de Golden en Toy varianten.

In deel 2 van Five Nights at Freddy’s werkt Jeremy Fitzgerald als nachtwaker bij een nieuwe pizzarestaurant met de naam Freddy Fazbear’s Pizza. In een voicemailbericht dat is achtergelaten, vertelt een man over de animatronics en hoe men ze het best kan ontwijken. Verder vertelt hij dat Jeremy alles moet vergeten over het vorige restaurant, omdat het een slechte reputatie had.

Elk van deze animatronics heeft zijn eigen manier van aanvallen. Bonnie komt altijd via de linkerkant en Chica van de rechterkant. Freddy verbergt zich voor de camera en komt van rechts, tenzij de stroom uitvalt, dan komt Freddy van links. Foxy wacht achter een gordijn op een onbewaakt moment om naar de linkerdeur te rennen. Daarnaast is er ook nog Golden Freddy. Deze verschijnt in het kantoor nadat er op CAM 2B een Golden Freddy poster verschijnt. Als je te lang naar hem kijkt, crasht het spel.

Uitgeknipte krantenstukjes op de muur maken duidelijk dat vijf kinderen ooit naar een achterkamer zijn gelokt tijdens een kinderfeest door iemand in een Freddy Fazbear-kostuum. De dader zou zijn gearresteerd, maar de kinderen zijn nooit teruggevonden.

In deel 3 moet de nachtwaker zien te overleven met een zogenaamde “Phone dude” op de achtergrond die oude tapes speelt en zo nu en dan vertelt over de attractie waar de speler bewaker is, zonder aangevallen te worden door William Afton, de maker van de animatronics. Die tijdens het werken, kinderen heeft gelokt met hulp van zijn animatronics om ze vervolgens te vermoorden. De zielen van deze kinderen komen later in de animatronics te zitten. Deze animatronics zijn Freddy Fazzbear, Bonnie, Chica, Foxy the Pirate, Balloon Boy, Mangle, de Puppet en Golden Freddy. Deze animatronics verschijnen wel maar kunnen niet echt gedood worden, en verschijnen alleen als fantomen. Verder moeten er drie systemen in de gaten worden gehouden die hem helpen de nacht te overleven: het audiosysteem, het camerasysteem en het ventilatiesysteem in verband met de “Phantom Animatronics” die meer kunnen verschijnen en ook het zicht laten verliezen, wat erg gevaarlijk kan zijn.

Het laatste deel speelt zich af in 1983. Fredbear’s Family Diner is net geopend, maar William Afton wil niet dat zijn zoon daarnaartoe gaat, omdat hij zijn dochter aan een animatronic verloren is, en daarom houdt hij zijn zoon thuis.

Grootte

6 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

06