Brixton

14,95

Personage uit Hobbs and Shaw

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698477543 Categorie: Tags: , , ,

Speelgoed figuur van Brixton uit Hobbs and Shaw.

Hobbs and Shaw volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Luke Hobbs en Deckard Shaw vormen een onwaarschijnlijk bondgenootschap wanneer een cyber-genetische schurk de toekomst van de mensheid bedreigt.

In Londen proberen Hattie Shaw en haar team van MI6-agenten een programmeerbaar supervirus, genaamd “Snowflake”, op te halen van terroristische organisatie Eteon. Brixton Lore is een Eteon-medewerker met cybernetische implantaten waarmee hij bovenmenselijke prestaties kan leveren. Met deze krachten doodt hij alle agenten behalve Hattie, die Snowflake in zichzelf injecteert voordat hij ontsnapt.

Luke Hobbs en Deckard Shaw worden beide op de hoogte gebracht van het vermiste virus en worden met tegenzin aangesteld om samen te werken en het virus op te sporen. Na een korte ontmoeting op een CIA-locatie in Leadenhall Building, gaat Deckard naar het huis van Hattie voor informatie. Hobbs weet Hattie te vinden en na een korte worsteling brengt hij haar naar het CIA-kantoor. Het kantoor wordt aangevallen en Hattie, waarvan Deckard onthult dat het zijn zus is, wordt meegenomen door Brixton. Brixton herkent Deckard als een oude collega die een vijand is geworden doordat hij hem eerder had neergeschoten en zogenaamd had vermoord. Hobbs en Deckard achtervolgen Hattie die erin slaagt te ontsnappen uit Brixton.

Professor Andreiko heeft Snowflake gemaakt om efficiënt vaccins te leveren. Hij informeert Hobbs en Shaw over het virus om te voorkomen dat Eteon Snowflake gebruikt om de mensheid uit te roeien. Terwijl het virus nog steeds inactief is moet Hattie worden gecremeerd of het virus moet worden verwijderd met een extractie apparaat uit het hoofdkantoor van Eteon. Ze vliegen undercover naar Moskou waar ze Deckard’s voormalige vlam Margarita opzoeken om zich te herbewapenen en het faciliteit te infiltreren. Ze slagen erin om het extractie apparaat terug te halen voordat ze ontsnappen en het faciliteit vernietigen; Andreiko wordt echter gedood en het apparaat raakt beschadigd tijdens hun ontsnapping.

Hobbs neemt het trio mee naar zijn ouderlijk huis in Samoa om zijn broer Jonah, een getalenteerde monteur, te bezoeken om het apparaat te repareren voordat hij Brixton opnieuw confronteert. Hobbs heeft een gespannen hereniging met zijn familie, maar Jonah wordt uiteindelijk overgehaald om hen te helpen. Het geïmproviseerde bataljon bereidt zich voor op de komst van Eteon en zet verschillende vallen rond het eiland op. Jonah repareert het apparaat met succes en start de virus-extractie, net wanneer Brixton en zijn leger arriveren. In de daaropvolgende strijd worden alle soldaten van Brixton verslagen. Brixton ontvoert Hattie via helikopter maar Hobbs, Deckard en de Samoanen halen hem neer. Door samen te werken verslaan Hobbs en Deckard Brixton, die daarna op afstand wordt vernietigd door de onbekende eindbaas van Eteon.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

922