Aanbieding!

Comfy Squad Tiana

14,95

Prinses uit Disney Sprookjes

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993660810 Categorieën: , Tags: , ,

Speelgoed figuur van Comfy Squad Tiana uit Ralph Breaks the Internet.

Wreck-It Ralph speelt zich af in een wereld die bestaat binnen de verschillende video- en arcade spellen in de Litwak’s Arcade speelhal. Na sluitingstijd komen de personages uit de verschillende spellen vaak bijeen. Centraal staat Wreck-It Ralph, de antagonist uit het spel “Fix-It Felix, Jr.” Tijdens een bijeenkomst met andere videospel schurken maakt Ralph bekend dat hij niet langer de schurk wil zijn, daar iedereen van zijn spel hem haat. Hij hoopt dat door een medaille te winnen, net als Felix dat altijd doet, hij het respect van de anderen kan krijgen.

In Ralph Breaks the Internet, waagt Vanellope von Schweetz zich samen met haar beste vriend Ralph in de onbekende wereld van het Internet. Omdat ze omringd wordt door avatars van Disney prinsessen, is Vanellope verbaasd dat ze verschillende punten met hen gemeen heeft.

In De prinses en de kikker vertelt een vrouw aan haar dochter Tiana, en een vriendinnetje van haar dochter, de rijkelijke en verwende Charlotte La Bouff, het verhaal over de kikkerprins. Charlotte vindt het een romantisch verhaal, terwijl Tiana verkondigt dat ze nooit een kikker zou kussen. Jaren gaan voorbij, en Tiana wordt een mooie jonge vrouw met twee banen zodat ze geld kan sparen om haar eigen restaurant te starten, haar vaders droom. Elders komt Prins Naveen in New Orleans aan, vanuit zijn thuisland Maldonië. Naveens ouders geven hem geen geld meer omdat hij zo’n extravagante levensstijl heeft; zodoende moet hij óf een baan zien te krijgen óf iemand trouwen die onafhankelijk en rijk is, zo iemand als Charlotte. Eli ‘Big Daddy’ La Bouff, Charlottes vader, geeft een gemaskerd bal ter ere van Naveen. Charlotte huurt Tiana in om beignets te maken voor het bal en ze geeft Tiana precies genoeg geld zodat Tiana uiteindelijk de oude suikermolen kan kopen die ze wilde gebruiken als restaurant.

In de tussentijd zijn Naveen en zijn knecht Lawrence de kwaadaardige Dr. Facilier tegengekomen, een voodoo dokter. Hij nodigt hen uit in zijn huis, en hij overtuigt ze dat hij al hun dromen kan waarmaken. Niemand krijgt echter wat hij verwacht: Naveen verandert in een kikker en Lawrence krijgt een ketting waardoor hij verandert in Naveen. Facilier zegt tegen Lawrence dat hij met Charlotte moet trouwen, waarna hij haar vader moet vermoorden om zo diens fortuin te erven. Op het bal flirt Charlotte met Naveen terwijl Tiana erachter komt dat zij de molen zou kunnen verliezen door een hogere bieder. En alsof het allemaal nog niet erger kon is haar kostuum per ongeluk kapotgegaan. Charlotte geeft Tiana een prinsessenkostuum en een tiara zodat zij terug naar het bal kan gaan. Wanneer Charlotte teruggaat naar het feest, vertelt Tiana nog een wens tegen de Avondster, waarna er een kikker naast haar op het balkon verschijnt. De kikker is Naveen, die Tiana vraagt (omdat hij denkt dat zij een echte prinses is) om hem te kussen zodat Faciliers vloek wordt verbroken. Tiana vindt het goed, in ruil voor het geld wat zij nodig heeft om de andere koper voor de molen uit te kopen. Maar, in plaats van het veranderen van Naveen in een mens, verandert Tiana in een kikker.

Wanneer het paar uit een moeras ontsnapt, ontmoeten ze Louis, een trompetspelende alligator, die ernaar verlangt om een mens te zijn, en Ray, een hopeloos romantische vuurvlieg, die verlangt naar een sprankelend licht wat hij ‘Evangeline’ noemt. Zij bieden hun aan om ze naar de goede voodoo-priesteres te brengen, Mama Odie, die hun vloek kan verbreken. Tijdens de reis krijgen Tiana en Naveen gevoelens voor elkaar. In de tussentijd maakt Facilier een deal met de voodoo geesten: wanneer zij voor hem Naveen vinden, krijgen zij de zielen van de mensen in New Orleans. Mama Odie vertelt de kikkers dat Naveen een prinses moet kussen zodat zij weer mens worden. Tiana en haar vrienden gaan terug naar New Orleans om Charlotte te vinden, die tot middernacht prinses van de Mardi Gras Parade is. Naveen vertelt Ray dat hij van Tiana houdt en dat hij bereid is zijn dromen op te geven voor haar, maar nog voordat hij dat tegen Tiana kan zeggen, wordt hij meegenomen door de demonen naar Facilier.

Nadat Ray Tiana vertelt dat Naveen van haar houdt, gaat Tiana naar de Mardi Gras Parade om “Naveen” (die eigenlijk Lawrence is) te vinden die op het punt staat om Charlotte te trouwen. Tiana gaat naar een kerkhof om alleen te zijn, terwijl Ray en Louis erin slagen om de echte Naveen te redden en de ketting te stelen. Ray vindt Tiana en geeft haar de ketting. Hij probeert de demonen af te weren zodat Tiana kan ontsnappen, maar Dr. Facilier verwondt hem dodelijk. Facilier vindt Tiana en biedt haar aan om haar restaurantdroom waar te maken, in ruil voor de ketting. Ze realiseert zich dat ze liever bij Naveen wil zijn, dus Tiana weigert en ze gebruikt haar tong om de ketting te grijpen van Facilier en om hem kapot te maken. De boze geesten willen Facilier zelf om de schulden te betalen en ze nemen hem voor altijd mee in hun wereld.

Naveen vertelt de situatie tegen een verbijsterde Charlotte wanneer Tiana hen beiden vindt. Tiana onthult dat zij van Naveen houdt en dat zij de rest van haar dagen als een kikker met hem zou willen doorbrengen. Daarop zegt Charlotte dat ze Naveen toch wel wil kussen, zodat ze als mensen bij elkaar kunnen zijn. Maar de klok heeft al twaalf uur geslagen voordat zij hem heeft kunnen kussen. Dan komt Louis eraan, met in zijn handen een stervende Ray. Ondanks alles spreekt Ray zijn gelukswensen uit voor de twee net voordat hij doodgaat. Dan wordt er een begrafenis gehouden voor Ray, en daarna schijnt er een ster heel fel naast de ster ‘Evangeline’.

Tevreden over hun leven als kikkers, worden ze gehuwd door Mama Odie. Wanneer zij kussen veranderen ze beiden in mensen, want door hun huwelijk is Tiana ook prinses geworden. De twee keren terug naar New Orleans waar iedereen het huwelijk viert en Tiana en Naveen kopen uiteindelijk het restaurant. “Tiana’s Paleis” houdt een gala-opening, onder twee prachtig schijnende avondsterren.

Grootte

26 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk