Poison Ivy

4,95

Superheld uit DC Super Hero Girls

Uitverkocht

Speelgoed figuur van Poison Ivy uit DC Super Hero Girls.

De DC Super Hero Girls bestaat uit zes vrouwelijke tienersuperhelden met geheime identiteiten waaronder Diana Prince als Wonder Woman, Barbara “Babs” Gordon als Batgirl, Kara Danvers als Supergirl, Zee Zatara als Zatanna, Jessica Cruz als Green Lantern en Karen Beecher als Bumblebee. De zes meisjes ontmoeten elkaar op de Metropolis High School en vormen een superheldenteam genaamd de “Super Hero Girls“. School is belangrijk voor de Super Hero Girls. Hier oefenen de studenten hun superkrachten, hersenkracht en wilskracht om de Superhelden van morgen te worden.

Wonder Woman is een geboren leider en komt van het paradijselijke eiland Themyscira, een plaats vol strijdersvrouwen. Wondy, zoals ze wordt genoemd, gebruikt haar aangepaste Themysciran-stalen schild, kogelvrije armbanden en lasso van waarheid om de wereld een betere en veiligere plek te maken. Ze staat bekend als moedig en competitief. Wonder Woman, een kruisvaarder voor waarheid en gerechtigheid, is altijd op zoek om het kwaad met moed en opperste zelfvertrouwen te stoppen, terwijl ze uitblinkt in Metropolis High in zowel academici als sport. Diana van Themyscira, Prinses van de Amazonen, dochter van koningin Hippolyta, is een 317-jarige Amazone-halfgod, maar lijkt niet ouder dan een menselijke tiener van 17 jaar. Ze is geboren op Paradise Island en voelt zich ongemakkelijk als student aan de Metropolis High School. Na een gevecht met een medestudent ontdekte Diana dat er meer heldinnen op haar school zaten. Diana en haar vijf nieuwe vrienden hebben een superteam opgericht waarvan zij de leider werd.

Batgirl werd als techno-tovenaar alleen op basis van haar intelligentie toegelaten tot Super Hero High. Ze compenseert ruimschoots het bezit van nul superkrachten met haar slimheid, haar verfijnde detectivevaardigheden en haar computergenie. Voordat ze als student werd aangenomen, was ze technische assistent op de school. Om haar detectivevaardigheden te verbeteren en haar nieuwsgierige, op technologie gerichte brein te gebruiken, is Batgirl altijd op zoek naar mogelijkheden om haar nieuwste gadgets voor misdaadbestrijding uit te proberen. Batgirl opereerde vroeger in Gotham City, waar ze ernaar verlangde Robin als Batman‘s partner te vervangen, totdat haar vader James Gordon en zijzelf naar Metropolis moesten verhuizen. Barbara ging naar de Metropolis High School en voelde zich erg zelfbewust omdat ze de nieuwe transferstudent was, maar ze maakte al snel vrienden die ook in het geheim superhelden waren. Barbara kreeg ook een baan als barvrouw bij de “Burrito Bucket”. Batgirl is de komische opluchting van al haar vrienden. Ze staat bekend als sprankelend, opgewekt, vrolijk en ronduit optimistisch. Zij is degene die wil dat iedereen met elkaar overweg kan en wordt vaak gezien als de “cheerleader” in de groep vanwege haar aanstekelijke enthousiasme en levenslust. Ze is echter een fangirl en haar ambitieuze karakter maakt haar voorbestemd om Batman‘s toekomstige hulpje te worden. Ze is ook een creatieve probleemoplosser en zal haar creativiteit en haar verrassend analytisch denken gebruiken om de slechteriken te stoppen en de lijm in haar vriendschappen te zijn.

Supergirl is een vriendelijk en nobel persoon en staat altijd klaar om de dag te redden en anderen te helpen. Haar krachten zijn hittevisie, superkracht, ijsadem, vliegen, röntgenvisie, supersnelheid en een geluidskreet. Mensen omschrijven haar als een onhandige en optimistisch persoon. Ze staat altijd klaar om anderen te beschermen, zelfs als dat betekent dat ze daarbij haar eigen leven op het spel zet. Ze is zelfverzekerd en competitief, maar ze kent niet altijd haar eigen bovenmenselijke kracht, die haar maar al te vaak in de problemen brengt. Soms koppig, rebels en onbezonnen en werkt hard om uit de schaduw van haar neef te stappen, terwijl ze tegelijkertijd naar de Metropolis High School gaat als Kara Danvers. Daar ontmoette ze en raakte ze bevriend met verschillende andere heldinnen.

Zatanna is hilarisch overdramatisch, liefdevol en de meest fantastische Super Hero van allemaal. Zee Zatara is een bovennatuurlijk getalenteerde artiest, dol op de schijnwerpers en pakt de sociale scene op Metropolis High aan met haar vertrouwen. Zatanna is een student aan de Metropolis High School, een goochelaar in opleiding en een van de krachtigste in het DC-universum.

Gedreven door mededogen gebruikt Green Lantern haar Power Ring om onschuldigen te beschermen. Een held die weigert een klap uit te delen terwijl ze de meeste confrontaties gemakkelijk zou kunnen beëindigen, zo niet vanwege het feit dat ze een pacifist is. Aanvankelijk terughoudend om een Green Lantern te worden, weigert ze actief iemand te slaan. Ze is daarnaast ook milieuactivist en veganist.

Bumblebee is een sociale vlinder en gebruikt haar capaciteiten om superschurken te bespioneren om ervoor te zorgen dat haar team altijd voorbereid is op elk plan. Haar superkrachten zijn krimpbaarheid, sonische explosies en verbeterde kracht. Dit technische genie is extravert en energiek. De onbaatzuchtige superheld gelooft in de krachtige effecten van teamwork.

Grootte

10 cm

Verpakking

Plastic

Inhoud

1 figuur

Merk