Batman vs Superman Figuren

29,95

Superhelden uit DC Universe

Op voorraad

Speelgoed figuren van Batman, Superman, Wonder Woman en Aquaman uit DC Universe.

In Batman vs Superman word Bruce Wayne als kind geconfronteerd met hoe een gangster zijn ouders vermoordt. Als Wayne volwassen is bestrijdt hij in Gotham City vermomd als Batman, een decennium lang de misdaad met behulp van zijn butler Alfred Pennyworth. Als hij op straat vlakbij van een van zijn gebouwen is in Metropolis, ziet hij door een gevecht van Superman en Generaal Zod vele gebouwen instorten, waarbij vele onschuldige mensen sterven, onder meer bekende mensen uit zijn eigen gebouw.

Achttien maanden later vragen mensen zich af of de wereld wel een superheld nodig heeft, na de ongecontroleerde acties van Superman, ook Bruce Wayne heeft zo zijn bedenkingen. Ondernemer Lex Luthor ziet Superman eveneens als bedreiging en vraagt aan Senator Finch om wapens te produceren met kryptoniet tegen Kryptoniaanse wezens. Finch geeft hiervoor geen toestemming. Als Superman zich meldt bij Finch bij een hoorzitting over zijn daden, laat Lex Luthor een bom exploderen waarbij vele mensen sterven, inclusief Finch. Dit werkt Superman niet in zijn voordeel. Als Wayne in een visioen ziet dat Superman de macht krijgt over de wereld, steelt hij kryptoniet bij het bedrijf van Luthor om Superman te stoppen.

Luthor die de aandacht van Superman wil hebben, duwt Lois Lane van een van zijn gebouwen. Superman vangt haar op. Hiermee heeft Luthor’s machtspelletje de aandacht gekregen als Luthor aan de boze Superman kan vertellen dat hij zijn pleegmoeder Martha heeft ontvoerd. Luthor heeft haar in gijzeling gebracht om ervoor te zorgen dat Superman binnen een uur Batman zal vermoorden als hij zijn pleegmoeder nog levend terug wil zien. Superman heeft geen keus en gaat op zoek naar Batman. Superman wil alleen aan Batman vragen om collectief de krachten te bundelen tegen Luthor. Maar voor het zover is ziet Batman Superman als bedreiging die uit de weg moet worden geruimd.

Als in een strijd Batman met behulp van kryptoniet lijkt te winnen, vraagt Superman aan Batman om Martha te redden. Batman raakt in verwarring met de naam van zijn overleden moeder. Lois Lane arriveert en zegt tegen Batman dat hij zijn pleegmoeder bedoelt. Voor het eerst realiseert Batman dat Superman geen kwade bedoelingen heeft. Batman spaart Superman en bevrijdt Martha. Ondertussen gaat Superman naar Luthor. Hij krijgt te maken met het monster Doomsday, gecreëerd van het lijk van Zod en Luthor’s bloed. Dit monster bezit vele krachten. Superman en Batman zien Wonder Woman verschijnen die ze eerder ontmoetten als Diana Prince als extra hulp tegen Luthors kwade bedoelingen. Het monster lijkt te sterk voor het drietal. Superman ziet maar een oplossing en gaat met een speer gemaakt van kryptoniet op het monster af en doorboort het monster met de speer.

Het monster sterft maar met zijn laatste kracht steekt hij met zijn exoskelet in de borst van Superman en die sterft ook. Luthor wordt gearresteerd en opgesloten in de gevangenis en Superman wordt begraven. Bij de begrafenis vertelt Wayne aan Prince dat hij plannen heeft om gezamenlijk de strijd aan te gaan tegen de misdaad. Supermans geliefde Lane gooit als laatste wat zand op de kist. Als iedereen weg is beweegt het zand.

Grootte

8 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

4 figuren

Merk

Uitgave

2016