Oscar Knight of Astora

54,95

Personage uit Dark Souls

Uitverkocht

Artikelnummer: 3296580851973 Categorie: Tags: , , , ,

Speelgoed figuur van Oscar Knight of Astora uit Dark Souls.

In Dark Souls regeerden draken ooit de wereld tijdens het ‘Age of Ancients’. Een oer-vuur dat bekend staat als de Eerste Vlam, manifesteert zich in de wereld en maakt een onderscheid tussen leven en dood, evenals licht en donker. Vier wezens vinden ‘Lord Souls’ in de buurt van de First Flame en krijgen magische krachten waaronder Gwyn de Lord of Sunlight, Nito the First of the Dead, de Witch of Izalith en de Furtive Pygmy. Gwyn, Nito en de heks gebruiken hun nieuwe kracht om de draken te vernietigen en de controle over de wereld over te nemen, terwijl de heimelijke pygmee wordt vergeten en hierdoor het Tijdperk van Vuur is begonnen.

Na verloop van tijd begint de Eerste Vlam te vervagen terwijl mensen aan de macht komen en Gwyn offert zichzelf op om het Tijdperk van Vuur te verlengen. Het hoofdverhaal speelt zich af tegen het einde van dit tweede Tijdperk van Vuur, waarna de mensheid zou worden getroffen door een vloek. De mensen die werden getroffen door de vloek zullen na de dood voortdurend herrijzen, totdat ze uiteindelijk hun verstand verliezen, een proces dat ‘uithollen’ wordt genoemd.

De hoofdpersoon reist naar Lordran om de Bells of Awakening te luiden. De klokken wekken Kingseeker Frampt, die je vertelt op te stijgen naar Anor Londo, het huis van de goden. In Anor Londo instrueert Gwynevere om Lord Gwyn op te volgen en de profetie te vervullen. Optioneel kun je Darkstalker Kaathe tegenkomen die je aanmoedigt om het vuur niet te linken, maar het uit te laten doven en het Age of Dark in te luiden. Zodra de Lord Souls is verkregen, reizen ze naar de Oven van de Eerste Vlam om Gwyn te bevechten. Zodra Gwyn is verslagen, kun je kiezen om de vlam aan elkaar te koppelen en zo het Age of Fire te behouden, of om het uit te laten sterven om het Age of Dark te veroorzaken.

In de Artorias of the Abyss wordt de hoofdrolspeler door Manus, Vader van de Afgrond, naar het verleden gesleurd in het land van Oolacile, dat door Manus kapot werd gemaakt. Artorias, een van de vier ridders van Lord Gwyn, gaat de strijd aan met Manus om prinses Dusk te redden. Artorias wordt echter verslagen en de speler neemt het over.

Grootte

13 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk