Willow

24,95

Personage uit Buffy the Vampire Slayer

Op voorraad

Actiefiguur van Willow uit Buffy the Vampire Slayer.

Buffy the Vampire Slayer

Buffy Summers gaat van de middelbare school naar Hemery High School in Los Angeles. Haar grootste hobby’s zijn shoppen en tijd doorbrengen met haar rijke, verwaande vrienden en haar vriendje Jeffrey Kramer. Op een dag wordt ze op school aangesproken door een man die zichzelf Merrick noemt. Hij deelt haar mee dat zij The Slayer of Chosen One is, voorbestemd om vampiers te doden, en hij is een Watcher wiens taak het is om haar te leiden en te trainen. Eerst moet ze niets van hem weten, maar bedenkt zich wanneer hij een terugkerende droom van haar levendig beschrijft. Bovendien vertoont Buffy griezelige vaardigheden waaronder verhoogde behendigheid, zintuigen en uithoudingsvermogen. Buffy is de laatste in een lijn van jonge vrouwen die bekend staat als “Vampire Slayers”. Slayers, of de “Uitverkorenen”, worden door het lot gekozen om te strijden tegen vampiers, demonen en andere duistere krachten. Buffy wil een normaal leven leiden, maar leert haar lot te omarmen. Buffy omringt zich met een kring van loyale vrienden die bekend worden als de “Scooby Gang”.

Willow

Willow Danielle Rosenberg is een heks afkomstig uit Sunnydale, Californië, een van de oprichters van de Scooby Gang en de beste vriend van Buffy. Willow begon als een verlegen computernerd, en ontwikkelde uiteindelijk haar talenten om een krachtige en assertieve heks te worden met scherpe opmerkingen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

14 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2004

Merk