Aanbieding!

Tom en Wallaby

14,95

Personage en voertuig uit Brandweerman Sam

Uitverkocht

Artikelnummer: 4006592058258 Categorie: Tags: , , , ,

Speelgoed figuur van Tom en Wallaby uit Brandweerman Sam.

Brandweerman Sam

Brandweerman Sam gaat over een brandweerman genaamd Sam Jones, zijn collega brandweerlieden en andere bewoners in het landelijke dorpje Piekepolder in Wales. Als jonge jongen had Sam veel ideeën over wat hij later wilde worden. Eerst wilde hij machinist worden, toen wilde hij astronaut worden, daarna wilde hij kok worden, maar op een dag zag hij brandweerlieden een gezin redden uit een brandend huis, en toen wist Sam wat hij echt wilde worden. Hij begon te kijken naar een televisieprogramma voor brandweerlieden dat hem nog meer inspireerde voor zijn droombaan. Na het voltooien van zijn brandweeropleiding aan de academie, keerde Sam terug naar Piekepolder en kwam terecht bij de brandweer van Piekepolder. Sam is de hoofdbrandweerman en vaste bestuurder van Jupiter, de belangrijkste brandweerwagen van de brandweer. Sam werkt voor Commandant Staal, samen met brandweermannen Elvis en Arnoud, en de brandweervrouwen Ellen en Jenny.

Tom

Tom Thomas is de eigenaar van het reddingscentrum in de bergen en is afkomstig uit Australië. Hij wordt vooral gezien in zijn reddingshelikopter Wallaby of in zijn gele jeep. Tom is over het algemeen een aardig persoon, maar hij blijkt ook een beetje eigenwijs en competitief te zijn.

Wallaby

Wallaby 1 is de voormalige reddingshelikopter van Piekepolder en werd bestuurd door Tom Thomas. Het werd gebruikt voor patrouilles in het Piekepolder gebergte en bij verschillende reddingsacties. Wallaby 2 is de nieuwe helikopter voor zoek- en reddingsacties in de bergen. Deze versie heeft een grote emmer voor bosbranden, zes stoelen achterin, twee kuipstoelen voorin, een warmtezoekende camera, een dubbele wand in de achterdeur en een brancard onder de achterbank.

Grootte

18 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met helikopter en accessoires

Merk