Aanbieding!

Marco en Politiemotor

14,95

Personage en voertuig uit Brandweerman Sam

Uitverkocht

Artikelnummer: 4006592062736 Categorie: Tags: , , , ,

Speelgoed figuur van Marco en Politiemotor uit Brandweerman Sam.

Brandweerman Sam

Brandweerman Sam gaat over een brandweerman genaamd Sam Jones, zijn collega brandweerlieden en andere bewoners in het landelijke dorpje Piekepolder in Wales. Als jonge jongen had Sam veel ideeën over wat hij later wilde worden. Eerst wilde hij machinist worden, toen wilde hij astronaut worden, daarna wilde hij kok worden, maar op een dag zag hij brandweerlieden een gezin redden uit een brandend huis, en toen wist Sam wat hij echt wilde worden. Hij begon te kijken naar een televisieprogramma voor brandweerlieden dat hem nog meer inspireerde voor zijn droombaan. Na het voltooien van zijn brandweeropleiding aan de academie, keerde Sam terug naar Piekepolder en kwam terecht bij de brandweer van Piekepolder. Sam is de hoofdbrandweerman en vaste bestuurder van Jupiter, de belangrijkste brandweerwagen van de brandweer. Sam werkt voor Commandant Staal, samen met brandweermannen Elvis en Arnoud, en de brandweervrouwen Ellen en Jenny.

Marco

Marco is een politieagent. Hij stapte over naar Piekepolder vanuit de grote stad in de hoop op wat rust en stilte. Hij is de jongere broer van Nellie en de oom van Mandy.

Politie Jeep

De politiemotor is wat politieagent Marco gebruikt om te reageren op noodsituaties of om een achtervolging op hoge snelheid aan te gaan.

Grootte

12 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met motor en accessoires

Merk