Aanbieding!

Karel en Vissersboot

19,95

Personage en voertuig uit Brandweerman Sam

Uitverkocht

Artikelnummer: 4006592050979 Categorie: Tags: , , , ,

Speelgoed figuur van Karel en Vissersboot uit Brandweerman Sam.

Brandweerman Sam

Brandweerman Sam gaat over een brandweerman genaamd Sam Jones, zijn collega brandweerlieden en andere bewoners in het landelijke dorpje Piekepolder in Wales. Als jonge jongen had Sam veel ideeën over wat hij later wilde worden. Eerst wilde hij machinist worden, toen wilde hij astronaut worden, daarna wilde hij kok worden, maar op een dag zag hij brandweerlieden een gezin redden uit een brandend huis, en toen wist Sam wat hij echt wilde worden. Hij begon te kijken naar een televisieprogramma voor brandweerlieden dat hem nog meer inspireerde voor zijn droombaan. Na het voltooien van zijn brandweeropleiding aan de academie, keerde Sam terug naar Piekepolder en kwam terecht bij de brandweer van Piekepolder. Sam is de hoofdbrandweerman en vaste bestuurder van Jupiter, de belangrijkste brandweerwagen van de brandweer. Sam werkt voor Commandant Staal, samen met brandweermannen Elvis en Arnoud, en de brandweervrouwen Ellen en Jenny.

Karel

Karel Jones is een visser, de echtgenoot van Brenda, de jongere broer van Brandweerman Sam en vader van Sara en Jaap. Hij bezit en exploiteert een vissersboot en is ook reserve brandweerman.

Vissersboot

Karels vissersboot is zowel zijn trots en vreugde als zijn levensonderhoud. Karel gebruikt de boot om te vissen zodat het café elke dag goed gevuld is met verse vis. Ver op zee komt Karel vaak in de problemen door zijn dagdromen of mechanische problemen van de boot. Gelukkig voor hem staat meestal Jenny klaar met Neptunus om hem te komen redden voor het geval dat. In de cabine is het stuur en de radio, Karel heeft ook een brandblusser aan boord voor het geval er brand uitbreekt.

Grootte

20 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met boot en accessoires

Merk