Aanbieding!

Ben en Neptune

14,95

Personage en voertuig uit Brandweerman Sam

Uitverkocht

Artikelnummer: 4006592037888 Categorie: Tags: , , , ,

Speelgoed figuur van Ben en Neptune uit Brandweerman Sam.

Brandweerman Sam

Brandweerman Sam gaat over een brandweerman genaamd Sam Jones, zijn collega brandweerlieden en andere bewoners in het landelijke dorpje Piekepolder in Wales. Als jonge jongen had Sam veel ideeën over wat hij later wilde worden. Eerst wilde hij machinist worden, toen wilde hij astronaut worden, daarna wilde hij kok worden, maar op een dag zag hij brandweerlieden een gezin redden uit een brandend huis, en toen wist Sam wat hij echt wilde worden. Hij begon te kijken naar een televisieprogramma voor brandweerlieden dat hem nog meer inspireerde voor zijn droombaan. Na het voltooien van zijn brandweeropleiding aan de academie, keerde Sam terug naar Piekepolder en kwam terecht bij de brandweer van Piekepolder. Sam is de hoofdbrandweerman en vaste bestuurder van Jupiter, de belangrijkste brandweerwagen van de brandweer. Sam werkt voor Commandant Staal, samen met brandweermannen Elvis en Arnoud, en de brandweervrouwen Ellen en Jenny.

Ben

Ben Huisman is de kustwacht in Piekepolder. Nadat hij zijn basis nautische opleiding had voltooid, was hij in dienst van het nieuwe oceaanreddingscentrum in Piekepolder. Uiteindelijk kreeg Ben de leiding over het reddingsteam en is hij de vaste bestuurder van de brandweerboot Titan.

Neptune

Neptune is een opblaasbare reddingsboot met een sirene en een sonar die objecten op een scherm lokaliseert. Het is krachtig genoeg om een vissersboot en een zeilboot te slepen. De boot wordt meestal bestuurd door Jenny of Brandweerman Sam, vaak vergezeld door Elvis. Het was het enige voertuig dat werd gebruikt voor reddingsacties op de oceaan, totdat brandweerboot Titan en jetski Juno zich erbij voegden. Neptune was vroeger gehuisvest in een botenhuis en ligt nu in het oceaanreddingscentrum.

Grootte

20 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met boot en accessoires

Merk