Bing en Flop

9,95

Personages uit Bing

Uitverkocht

Artikelnummer: 5013197352802 Categorie: Tags: ,

Speelgoed figuren van Bing en Flop.

Bing is een kleuterkonijn die met kleine alledaagse gebeurtenissen laat zien hoe hij nieuwe manieren leert om met situaties om te gaan, samen met zijn verzorger Flop en zijn vrienden Sula, Amma, Pando en Charlie.

Bing is de hoofdpersoon van het programma. Bing is een 3-jarig zwart konijntje. Zijn favoriete speeltje is Hoppity Voosh, een superheld van konijnen. Bing draagt ​​een groen shirt, rood-zwart geblokte tuinbroek, zwart-witte gympen en houdt van neuriën, fluiten en onbezorgde dingen doen.

Flop is de verzorger van Bing, die Bing door zijn peuterleven leidt, hem vermaakt en hem kalmeert als hij met een probleem wordt geconfronteerd. Flop heeft een oranje huid en is letterlijk een knuffelkonijn.

Sula is een 4-jarige vrouwelijke bruine olifant en een van Bing’s beste vrienden. Sula draagt ​​een roze met geel shirt en een broek met roze sneakers. Haar favoriete speeltje is Fairy Hippo, een nijlpaard verkleed als een fee.

Amma is Sula’s voogd. Amma runt de crèche en het parkcafé waar de personages soms komen. Amma is een klein olifantje met een blauwe huid en is letterlijk een knuffelolifant.

Pando is een 2 en een half jaar oude panda die ook Bing’s tweede beste vriend is en naast hem woont. Pando deelt zijn slogan, “Hoppity-voosh!” samen met Bing. Pando draagt ​​een wit overhemd dat zijn buik niet helemaal bedekt, zwarte gymschoenen en een luier. Pando neuriet, fluit en doet onbezorgde dingen net als Bing. Pando draagt vaak een broek maar loopt het liefst rond in zijn ondergoed.

Padget is de voogd van Pando. Padget runt de winkel op de hoek in de buurt van waar Bing woont. Padget kan soms worden gespot tijdens het joggen of rijdend in haar gele tuk-tuk. Padget is een klein wezen met een groene huid.

Coco is een wit konijn, de neef van Bing en de oudere zus van Charlie. Coco is met 10 jaar de oudste van de kindpersonages.

Charlie is een wit konijn, het 1-jarige broertje van Coco en het neefje van Bing. Charlie kan niet praten en stopt alles in zijn mond waardoor de anderen zeggen: “Niet kauwen, Charlie!”

Molly is de verzorger van Coco en Charlie. Molly werkt ook als arts. Molly is een klein wezen met een rode huid dat vaak wordt gezien met een bril en een witte laboratoriumjas.

Nicky is een kleine bruine olifant en het jongere neefje van Sula. Nicky draagt ​​een bril, een oranje t-shirt, blauw-witte sneakers en blauwe tuinbroek. Nicky is vaak de bron van onenigheid tussen Bing en Sula.

Grootte

9 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren