Azula

19,95

Personage uit Avatar: The Last Airbender

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926190410 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Actiefiguur van Azula uit Avatar: The Last Airbender.

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender speelt zich af in een Aziatische fantasiewereld die is verdeeld in vier landen: de Waterstam, de Vuurnatie, de Luchtnomaden en het Aarderijk. Binnen elk rijk leven mensen die een van de vier elementen telekinetisch kunnen manipuleren, waaronder water, aarde, vuur of lucht. De Avatar is de enige persoon die alle vier de elementen kan beheersen, en zij zijn verantwoordelijk voor balans in de wereld. Na de dood van een Avatar worden ze gereïncarneerd in een nieuwe persoon die de rol van Avatar op zich neemt.

Het verhaal volgt de jonge avatar Aang terwijl hij probeert de oorlog van de Vuurnatie tegen de andere drie naties te beëindigen. Aang is de laatste overlevende Luchtnomade als gevolg van een genocide gepleegd door de Vuurnatie. Hij wordt vergezeld door de tiener waterbuiger Katara, haar broer Sokka en de blinde aardbuigende Toph, terwijl hij leert de vier elementen te beheersen. Zijn doel is om de leider van de Vuurnatie, Vuurheer Ozai, kan verslaan en de vrede voor eens en altijd kan herstellen.

Azula

Azula is de kroonprinses van de Vuurnatie en een extreem krachtig vuurbeheersend wonderkind. Ze is het jongste kind van Vuurheer Ozai en het jongere zusje van kroonprins Zuko. Op bevel van haar vader begint ze een zoektocht met haar jeugdvrienden Mai en Ty Lee om haar verbannen broer prins Zuko en hun oom Iroh terug te halen. Ondertussen probeert ze ook Avatar Aang gevangen te nemen, die wordt beschouwd als de grootste bedreiging van de Vuurnatie voor de overwinning in de oorlog.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2022

Merk