Vanessa Kensington

14,95

Personage uit Austin Powers

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698307758 Categorie: Tags: , , , , ,

Funko POP! van Vanessa Kensington uit Austin Powers.

Austin Powers

Austin “Danger” Powers is spion voor de Britse geheime dienst, en is in die functie vrijwel voortdurend op jacht naar de kwaadaardige schurk Dr. Evil, en probeert daarbij diens snode plannen te verijdelen. Aanvankelijk wordt hij daarin bijgestaan door mevrouw Kensington, later leert hij haar ongetrouwde dochter Vanessa Kensington kennen. Net als in sommige Bondfilms dragen de andere mooie vrouwen die zijn pad kruisen over het algemeen dubbelzinnige namen als Alotta Fagina, Felicity Shagwell, Ivana Humpalot, de Japanse meisjes Fook Mi en Fook Yu, en Foxxy Cleopatra.

International Man of Mystery (1997)

Het is 1967, de Swinging Sixtees in Londen. Austin Powers, een Brits geheim agent, verslaat een groot deel van de handlangers van zijn grote vijand Dr. Evil. Hij probeert Austin in een nachtclub te doden maar dit mislukt en Dr. Evil ontsnapt door zichzelf in te laten vriezen en zich de ruimte in te laten schieten. Om hem in de toekomst te kunnen verslaan laat Austin Powers zich ook invriezen.

The Spy Who Shagged Me (1999)

Dr. Evil heeft een tijdmachine uitgevonden waarmee hij Austin Powers’ ‘mojo’ steelt. Powers gaat met een tijdmachine terug naar de jaren 60 om zijn mojo terug te halen en ondertussen ontmoet hij zijn nieuwe liefde Felicity Shagwell.

Goldmember (2002)

Dr. Evil en Mini Me willen samen met Goldmember de wereld veroveren. Om dit te bereiken ontvoeren ze spion Nigel Powers, de vader van Austin Powers. Austin Powers gaat vervolgens samen met Foxxy Cleopatra op zoek naar zijn vader.

Vanessa Kensington

Vanessa Kensington is de partner van Austin Powers in “International Man of Mystery” en de dochter van zijn oorspronkelijke partner Marie. Ze is een mooie, vastberaden, intelligente jonge vrouw. Austin voelt zich sterk tot haar aangetrokken en doet er alles aan om te proberen haar het bed in te krijgen. Vanessa walgt van zijn pogingen en weerstaat voortdurend zijn verleidingen, maar voelt zich later steeds meer tot hem aangetrokken. Uiteindelijk trouwen zij en Austin en zijn ze voor het laatst gezien tijdens hun huwelijksreis. In “The Spy Who Shagged Me” wordt onthuld dat ze een Fembot is wanneer ze Austin probeert te vermoorden in hun bruidssuite.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Merk

Nummer

645